Ze bevalt in een taxi en dan sturen ze haar de rekening voor het schoonmaken van de auto: "het lijkt me absurd"

Janine image
door Janine

04 November 2022

Ze bevalt in een taxi en dan sturen ze haar de rekening voor het schoonmaken van de auto: "het lijkt me absurd"
Advertisement

Wanneer een kind wordt verwacht, is de wens dat het op een geschikte plaats geboren kan worden, onder de zorg van specialisten, maar vooral omringd door de genegenheid van degenen die vanaf dat moment zijn familie zullen zijn. De bevalling is echter een zeer langdurig proces: tijdens de negen maanden van de zwangerschap heeft de aanstaande moeder vaak routinecontroles om er zeker van te zijn dat de baby in haar buik zonder problemen groeit.

De Engelse hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen, is bevallen terwijl ze naar huis terugkeerde na een eenvoudige routinecontrole, waarin haar werd verteld dat alles goed ging. Haar baby werd geboren in de taxi die ze nam. Wat het meest verbijstert, naast wat er gebeurd was, is wat er daarna gebeurde.

via Dailymail

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Haar naam is Farah, ze is 26 jaar en na een routinebezoek aan haar specialist belde ze een taxi om naar huis te worden gebracht. De bestuurder reed rustig met zijn voertuig, en nam de weg die de vrouw in staat zou hebben gesteld om bij haar huis aan te komen, toen het onverwachte gebeurde.

De vrouw voelde plotseling dat haar dochter op het punt stond geboren te worden. De taxichauffeur vroeg op dat moment onmiddellijk aan Farah of ze wilde dat hij stopte, maar ze zei hem direct naar het ziekenhuis te gaan omdat ze dacht dat ze het op tijd zou halen. In plaats daarvan gebeurde het tegenovergestelde.

Advertisement

Farah slaagde erin om haar dochtertje Naia in haar eentje in de auto op de wereld te zetten. De taxichauffeur waarschuwde meteen het ziekenhuis dat ze eraan kwamen. Daar aangekomen stonden de artsen haar bij de deur op te wachten en hielpen ze de vrouw uit de auto met haar baby in haar armen.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Het verhaal leek te zijn afgelopen, en bovendien op de best mogelijke manier. Toen de vrouw echter thuiskwam, werd de taxirekening bij haar afgeleverd, die ongeveer 90 pond (meer dan 100 euro) bedroeg: de rit kostte slechts 30, de resterende 60 werden aan haar in rekening gebracht omdat het het geld was dat was uitgegeven om de hele auto schoon te maken.

"Ik begrijp dat ik een ravage heb aangericht - legde Farah uit, terwijl ze haar ongelooflijke verhaal vertelde - maar het lijkt onredelijk om mij de schoonmaakkosten in rekening te brengen, aangezien het een onverwachte gebeurtenis was". Het bedrijf dat de taxi runt die de vrouw heeft genomen, vermijdt ondertussen commentaar.

Wat denk jij ervan?

Advertisement