Hij ontdekt dat zijn vriendin een minnaar en vijf echtgenoten heeft: “Ik heb haar uit mijn leven verwijderd”

Janine

30 November 2022

Hij ontdekt dat zijn vriendin een minnaar en vijf echtgenoten heeft: “Ik heb haar uit mijn leven verwijderd”
Advertisement

Wanneer je een sentimentele relatie aangaat, moet na de eerste kennismaking een fundamenteel onderdeel het overnemen voor het succes van de relatie: vertrouwen. Alleen door dit laatste is het mogelijk om leven te geven aan een langdurige liefdesrelatie bestaande uit stabiliteit, sereniteit en respect. Iedereen wenst de oprechtheid van zijn partner en als het tegenovergestelde zou worden ontdekt, zouden de voorwaarden om door te gaan kunnen ontbreken. De Engelsman die niet alleen het bedrog van zijn vriendin ontdekte, maar ook dat ze vijf parallelle huwelijken op haar naam had staan, weet er alles van.

via Daily Star

Advertisement

Pixabay-Not the actual photo

Wayne Harper, 43 jaar, was ongetwijfeld diep teleurgesteld toen hij anderhalf jaar na het begin van hun relatie het geheim ontdekte van zijn partner, Emily Horne: de vrouw had in feite een minnaar. Na deze ontdekking besloot Wayne een pauze te nemen om na te denken over het al dan niet bij haar blijven, en besloot toen om haar een tweede kans te geven als ze beloofde vanaf dat moment trouw te blijven.

Later hoorde de man echter meer waarheden: Emily had niet alleen een andere man, maar zelfs vijf echtgenoten. Op dat moment had Wayne geen andere keuze dan hun relatie te beëindigen. "Ik verliet haar omdat ik erachter kwam dat ze me bedroog. Ik ben maar 18 maanden met haar samen geweest en er was geen gelukkig einde. Ik heb niets meer van haar in mijn leven, geen foto's, niets." Emily woonde bij de familie van Harper en moest snel verhuizen ten tijde van de breuk. Dennis, de vader van Wayne, zei over de vrouw: "Emily, wie zou haar kunnen vergeten? Ze heeft hier ongeveer zes maanden gewoond. Ze leek behoorlijk intelligent, maar soms kon ze een beetje vreemd zijn en verdrietig worden."

Pixabay-Not the actual photo

Na het einde van haar relatie met Harper trouwde Emily nog twee keer, wat haar op totaal 7 huwelijken bracht. De eerste echtgenoot dateert uit 1996, de tweede uit 1999. Daarna trouwde ze met haar partner Simone Thorpe, daarna met Chris Barrett tijdens de vorige relatie, en trouwde vervolgens met James Matthews een maand nadat ze hem tijdens een treinreis had ontmoet. In 2007 was Ashley Baker aan de beurt en in 2010 Stuart Allen. Ze ging toen naar Amerika om te trouwen met een agent die ze op internet had ontmoet. In 2011 werd ze de vrouw van Craig Hadwin in Schotland.

In 2012 werd de vrouw, die nu haar naam heeft veranderd in Maxine Accastes Quiberon, wegens bigamie veroordeeld tot een taakstraf van een jaar met een avondklok, evenals een elektronische armband voor 28 dagen. Gelukkig ontdekte Wayne het bedrog tijdig op voordat hij de zoveelste nietsvermoedende echtgenoot werd.

Advertisement