x
"Ik heb 27 kinderen uitgenodigd voor…
Waarom openen we onze ogen voordat de wekker afgaat? De wetenschap legt het ons uit Perfecte timing: 16 afbeeldingen die het juiste moment vastleggen, wat zorgde voor uitzonderlijke foto's

"Ik heb 27 kinderen uitgenodigd voor de verjaardag van mijn dochter, maar er kwam niemand opdagen"

09 November 2022 • Door Janine
2.760
Advertisement

Voor ieder van ons staat de verjaardag voor een gelukkige dag, die gevierd moet worden met een feestje. Er zijn mensen die hun verjaardag zo graag vieren dat ze grote feesten geven. Meestal zijn de gasten de beste vrienden, degenen met wie je een deel van je leven en al je successen deelt.

De verjaardag zou voor iedereen een feest moeten zijn, om door te brengen met de mensen van wie je houdt, maar voor dit kleine meisje was dat niet zo. Haar moeder wilde via een video op haar profiel laten zien hoe geen van de gasten kwam opdagen op de verjaardag van haar dochter.


Brenna Strong is 27 jaar oud en is de moeder van de kleine Avery, een meisje van 3 jaar. De vrouw had, om de verjaardag van haar dochter te vieren, ervoor gekozen om een ​​leuk feestje te organiseren, elk detail moest perfect zijn. Ze zou er alles aan doen om haar kleine meisje gelukkig te maken. Het was bijna tijd om het feest te laten beginnen, de tafels waren gedekt, de taart met als thema "Frozen" stond klaar en in het zicht geplaatst. Jammer echter dat van de 27 genodigden er niemand kwam opdagen.

Avery wachtte tevergeefs op de komst van enkele van haar vriendjes. Toen Brenna haar kleine meid alleen aan tafel zag zitten, koos ze ervoor om haar smartphone te pakken, een video op te nemen en deze op haar TikTok-pagina te plaatsen om te laten zien wat er gebeurde. In de clip zie je de gedekte tafels, de taart op tafel, maar vooral het meisje terwijl ze in haar eentje een stuk pizza eet.

De vrouw wees erop dat ze "27 kinderen had uitgenodigd voor het feest van Avery, maar dat geen van haar vriendjes kwam opdagen".

Er waren tal van personen die een reactie achterlieten onder de video. Iedereen koos de kant van Brenna en Avery en onderstreepte dat het gedrag van degenen die niet kwamen opdagen niet correct was, want als je een toezegging doet, moet deze worden gerespecteerd, maar bovenal is het een teken van het hebben van goede manieren om te waarschuwen dat je niet kunt deelnemen.

Een van de gebruikers merkte op: "Als ik word uitgenodigd, voel ik me verplicht om te gaan. Het spijt me zo voor het meisje, ze zou een mooie verjaardag hebben verdiend".

Wat vind jij?

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt