x
Ze nemen hun 6 maanden oude zoon mee…
Ze leren elkaar op een datingsite kennen en op de eerste date laten ze samen een tattoo zetten Hij denkt dat hij een munt heeft gevonden, maar dan ontdekt hij dat het een zeer kostbare diamant is

Ze nemen hun 6 maanden oude zoon mee om een ​​"tatoeage" te laten zetten: het web bekritiseert hen

23 November 2022 • Door Janine
625
Advertisement

De taak van de ouder is zeker zeer complex, zo niet de moeilijkste die er bestaat, omdat het altijd gaat om het nemen van beslissingen voor de kinderen, vooral zolang ze klein zijn. Deze keuzes worden echter te vaak onder het kritische oog van andere vaders en moeders geplaatst, vaak klaar om negatief te reageren op alles wat er wordt gedaan.

Deze ouders zijn namelijk door internetgebruikers bekritiseerd vanwege de video die ze op hun Tik Tok-profiel hebben gepubliceerd, waarin de vader zijn kind in zijn armen houdt terwijl er een "tatoeage" wordt gemaakt.

via: Daily Star

De moeder heet Jayda Harris en is een influencer die bekend staat onder de naam Jaydaburkhardtharris. Zij en haar man namen hun zoon, Stetson, mee naar de dierentuin, en terwijl ze daar waren, leek het hen leuk om de dag te kunnen herinneren door de kleine een "tatoeage" te geven. In de clip zien we hoe een van de dierentuinmedewerkers een sjabloon op het been van het kind plaatst, waardoor hij met niet-permanente inkt een rood hart maakt met de woorden "mama" erin.

De views waren zo talrijk dat de vrouw zelf tijdens een interview beweerde dat er veel voor nodig is om "mooie en trendy" clips te maken, en dan hoef je alleen maar, voor de lol, een video te posten van je kind dat een tatoeage krijgt met de airbrush in de dierentuin, en je krijgt 13 miljoen views. Kan iemand me vertellen hoe het algoritme van TikTok werkt”.

Jayda wil graag specificeren dat het ontwerp niet door haar is gekozen, maar door haar man. Hoewel het geen echte tatoeage was, maar gewoon een tekening op de dij, hebben gebruikers negatief gereageerd op deze keuze. De meeste mensen beweren dat het niet juist is om een ​​tatoeage te maken op de huid van een baby van 6 maanden oud. “Waarom laat je je kind tatoeëren? Zoiets doe je toch niet”. Anderen daarentegen vroegen zich alleen af of het wel zo veilig was voor de kleine.

Hoewel het duidelijk is dat dit geen echte tatoeage is, wilde Jayda reageren op de kritiek door uit te leggen dat: “ik weet niet precies welke verf het is. We deden het in de plaatselijke dierentuin. De medewerker verzekerde ons echter dat het een speciale kleurstof voor de huid was en vooral niet permanent. Sterker nog, de tatoeage ging er diezelfde avond gemakkelijk af."

Wat vind jij ervan?

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt