"Een klant gaf me zijn nummer terwijl hij aan tafel zat met zijn vriendin"

Janine

15 November 2022

Advertisement

Er zijn een aantal zeer inspirerende banen waarmee je in contact kunt komen met veel mensen. Een daarvan is die van de ober. Een bij velen geliefd, maar ongetwijfeld erg vermoeiend beroep. Het is moeilijk om meerdere uren te moeten staan ​​en te communiceren met klanten in de hoop op de best mogelijke manier aan hun verzoeken te voldoen.

Deze serveerster wilde via een video op TikTok laten zien hoe een van de klanten haar zijn nummer achterliet. Niets vreemds, behalve dat hij dit allemaal deed terwijl hij met zijn vriendin aan tafel zat.

via Lavanguardia

Advertisement

jodylynntavares/TikTok

Het meisje heet Jody Tavares en ze werkt bij een restaurantketen in Texas, in de Verenigde Staten. Op een dag, terwijl ze een stel bediende, liet de man, voor de ogen van wat zijn partner leek te zijn, een briefje achter bij de serveerster, waarop zijn telefoonnummer stond geschreven.

Jody wilde, nadat dit allemaal gebeurde, een clip opnemen, die ze vervolgens op TikTok plaatste, met als enige doel haar te helpen de vrouw op te sporen die aan tafel zat met haar vriend. Ze wilde haar laten zien wie haar vriend werkelijk was.

"Als jij en je vriend naar de wedstrijd van de Stars in het centrum van Dallas gingen, je in restaurant Hooters at en ik je serveerster was. Ik weet niet hoe je vriend dit deed, maar ik wil de waarheid laten zien. Ik ben deze mannen zat die zich op een bedrieglijke manier gedragen, vooral als het onder je neus gebeurt”.

jodylynntavares/TikTok

Jody heeft talloze reacties gekregen, die haar bijna allemaal prezen om haar gedrag en vrouwelijke solidariteit. Velen hebben haar ook geadviseerd hoe ze het meisje kan opsporen, zeggende dat ze "naar de aanbidder moet schrijven en om zijn sociale media moet vragen, van daaruit is het gemakkelijk om de naam van de vriendin te achterhalen, zodat je haar alles kunt vertellen". Een andere gebruiker kwam tussenbeide en zei dat hij de man in kwestie kent en de situatie wilde verduidelijken. "Ik ken het stel waar je het over hebt, maar ik kan je verzekeren dat er een groot misverstand was. De persoon met wie je hem aan tafel zag zitten, is zijn zus! Hij is dus in werkelijkheid vrijgezel."

De serveerster geloofde deze nieuwe versie van de gebeurtenissen, maar haar volgers niet. Ze vroegen zich af waarom, als hij niets te verbergen had, “zo in het geheim moest handelen?". Wat denk jij, deed het meisje er goed aan om te proberen de waarheid te laten zegevieren?

Advertisement