Ze hebben negen kinderen en nog een op komst: “We slagen erin te leven van 1500 dollar per maand”

Janine

15 November 2022

Ze hebben negen kinderen en nog een op komst: “We slagen erin te leven van 1500 dollar per maand”
Advertisement

De keuze om een ​​kind te krijgen is tegenwoordig niet gemakkelijk: als vrouwen ooit opgroeiden met als enig doel een goede echtgenoot te vinden en voor hem en hun kinderen te zorgen, terwijl mannen op zoek waren naar een goede vrouw om een ​​bij voorkeur mannelijke erfgenaam te krijgen, is er vandaag veel veranderd. Veel vrouwen streven naar een voldoening gevende carrière en zijn niet bereid om het opzij te zetten voor het moederschap en aan de andere kant is de wereld van het werk er niet klaar voor om moeders te verwelkomen zoals ze verdienen. Relaties zijn ook veel moeilijker geworden, je hebt in de loop van je leven verschillende partners en gaat vaak zelfs na tientallen jaren relatie of huwelijk uit elkaar.

Er zijn echter nog steeds mensen die de trend van het verleden volgen, voldoening zoeken in het huishouden en een groot gezin willen om zich volledig aan te wijden. Een voorbeeld hiervan is dit Amerikaanse stel wier ongelooflijke verhaal we zullen ontdekken.

via Mirror

Advertisement

@amandalynnsellers/TikTok

Amanda Sellers, 29 jaar, en haar man Chris, 33 jaar, wonen in Virginia (VS) met hun 9 kinderen en verwachten er nog een. Chris was al vader van twee kinderen toen hij Amanda in 2013 ontmoette. De jonge vrouw, die er altijd van heeft gedroomd om een ​​groot gezin te stichten, overwon de weerstand van haar man door hem vanaf de eerste maanden van hun relatie ervan te overtuigen een baby te krijgen. Vanaf 2013 is Amanda altijd zwanger geweest: eerst werd hun zoon Liam geboren in 2013, toen de tweeling Mya en Mia in 2015, vervolgens weer een tweeling, Asher en Brycen, in 2017, toen Eli in 2018 en Emma in 2020. Hun 10e kind is onderweg. "Ze kunnen het allemaal goed met elkaar vinden en zijn heel extravert. Ik probeer ze allemaal te leren onafhankelijk te zijn, zodat ze kunnen helpen met het huishouden en hun eigen ontbijt en lunch kunnen maken", zegt Amanda.

Zo'n groot gezin vereist natuurlijk veel organisatie: het paar heeft een busje met 15 zitplaatsen om met alle kinderen te reizen en maaltijden worden van tevoren gepland, met een maandelijkse uitgave van $1100 voor de houdbare producten en $400 voor de verse producten.

@amandalynnsellers/TikTok

Amanda legt uit dat ze 15 diners plant en deze vervolgens verdubbelt, waarbij ze niet precies aangeeft wanneer elke maaltijd zal worden gegeten, maar ervoor zorgt dat er genoeg voedsel is voor de hele maand. "We hebben een grote vriezer in de kelder en een koelkast met vriezer in de keuken. Als we de ruimte hadden gehad, had ik graag nog een vriezer willen hebben", zegt ze. De kinderen helpen ook met het huishouden: de ouderen hebben opdrachten die wekelijks wisselen. Echtgenoot Chris werkt vanuit huis en alle kinderen krijgen thuisonderwijs.

Een werkelijk perfecte organisatie, waar men zeker inspiratie uit kan halen!

Advertisement