x
Ze krijgt kritiek vanwege het haar op…
Huurder zet het huis te koop voor £400.000 zonder medeweten van de eigenaar

Ze krijgt kritiek vanwege het haar op haar gezicht, ze besluit een baard te laten groeien

13 November 2022 • Door Janine
1.442
Advertisement

Veel mensen zijn onzeker en ontevreden over hun uiterlijk, zelfs een klein defect wordt als iets onoverkomelijks ervaren. Iedereen streeft naar wat zij denken dat het ideale aspect voor hen is, maar perfectie kent geen ware schoonheid. Dat laatste vind je terug in het detail waardoor het te onderscheiden is.

Dit meisje wordt gedwongen te leven met haar imperfectie. Velen hebben haar bekritiseerd, maar ze heeft ervoor gekozen om zich niet meer te verbergen en wilde op sociale media pronken met haar baard om het bewustzijn over haar situatie te vergroten.

via: newsweek.

Haar naam is Annette Lawrence en ze is een Engelse vrouw uit Buckinghamshire die door een ziekte dik haar op haar gezicht heeft. In haar tienerjaren werd ze altijd uitgelachen om haar uiterlijk en acne, maar toen ze in de twintig was begon ook haar gezichtshaar te groeien en de kritiek is op dat detail gericht.

"Eerst begonnen er wat rare haren uit te steken op de bovenlip. Niet al te veel beharing, maar na verloop van tijd viel het steeds meer op. Halverwege mijn dertigste begonnen ze meer op de kin te groeien. Op mijn vijfenveertigste was hun hoeveelheid enorm toegenomen, zo erg zelfs dat ik me moest gaan scheren."

Wanneer ze over straat liep, staarden mensen haar aan en spraken ze achter haar rug. Het keerpunt kwam echter toen ze besloot om op sociale media te verschijnen, vooral op TikTok. Hoewel de opmerkingen tijdens haar eerste live niet vriendelijk waren, koos ze ervoor om niet op te geven, en besloot ze zich niet meer te scheren en de beharing te laten uitgroeien tot een volle baard. Op deze manier zouden gebruikers het bewustzijn van haar situatie kunnen verliezen.

De vrouw wilde uitleggen waarom ze zoveel beharing heeft, ze lijdt namelijk aan het polycysteus ovariumsyndroom, een ziekte die hormonale disfuncties veroorzaakt, wat leidt tot enorme en duidelijke gevolgen voor het uiterlijk, waaronder een overmatige haargroei.

Moe van de online kritiek, koos ze ervoor om haar baard te laten groeien, en na een paar maanden besloot ze om het live af te scheren om een ​​inzamelingsactie te starten. Al het ingezamelde geld, ruim 2.000 dollar (ongeveer 2.000 euro), werd geschonken aan een goed doel dat alle vrouwen en meisjes helpt die in dezelfde toestand leven.

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt