x
Deskundige op het gebied van sparen…
Vader leert zijn dochter koken om haar gezin in de toekomst gelukkig te maken, de juf is het er niet mee eens 17 beelden die de fascinerende vooruitgang van Korea vertellen

Deskundige op het gebied van sparen deelt haar advies: “Ik hergebruik mondwater keer op keer”

16 November 2022 • Door Janine
1.280
Advertisement

Sparen wordt door velen bijna als een vorm van kunst beschouwd, die een belangrijke en constante inzet vereist. Je kunt niet improviseren, er zit een intense studie achter. Eerst en vooral moet je weten welk merk het minst kost, vervolgens welke supermarkt de beste aanbiedingen heeft en of er de mogelijkheid is om met kortingsbonnen te betalen, en tot slot het hamsteren van producten om een voorraad te maken. Daarna moet je echter ook begrijpen hoe je kunt profiteren van alles wat is gekocht, zodat je er langer mee doet.

Als iedereen zijn best doet om op zijn eigen kleine manier geld te besparen, is deze vrouw een echte professional en heeft ze unieke manieren gevonden om de kosten drastisch te verlagen. Laten we eens kijken hoe ze dat doet.

via: Headtopics

Dit is Clare Brooke, een 43-jarige vrouw, maar bovenal is ze een van de beroemdste spaarders van heel Engeland. Ze woont in Leeds in een huis met drie slaapplaatsen met haar man en twee kinderen (14 en 10). Sinds ze klein was, heeft ze geleerd om de juiste waarde aan geld te geven. Toen ze opgroeide, vergat ze deze lessen niet, integendeel, ze maakte ze zich eigen en brengt ze elke dag in praktijk. Zozeer zelfs dat ze elke maand tot 160 pond (ongeveer 180 euro) weet te sparen. Hoewel velen haar kostenbesparende methoden overdreven vinden, werpen ze hun vruchten af ​​en slaagt ze er ook in haar kinderen te "verwennen".

"Ik heb er altijd van gehouden - zegt Clare - om geld te besparen, maar nu ben ik nieuwe methoden aan het testen. Ik besloot mondwater verschillende keren te hergebruiken. Ik kocht mijn favoriete merk toen ik besefte dat de prijs is gestegen. Op dat moment bedacht ik om, in plaats van het na elk gebruik in de gootsteen te gooien, het weer te gebruiken".

Een andere truc die de vrouw wilde onthullen, is hoe je de pluisjes uit de droger kunt hergebruiken. Na elke droogbeurt vormt zich een soort pluis, die echter heel goed gebruikt kan worden om nagellak te verwijderen of zelfs om vloeren schoon te maken. Op deze manier kun je misschien een paar centen per keer besparen, maar alles bij elkaar kun je grote hoeveelheden bereiken die op een andere manier kunnen worden gebruikt.

Wat is volgens jou de juiste manier van handelen of kun je ook geld besparen zonder zo overdreven te zijn?

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt