x
"De buurvrouw laat haar gasten zonder…
16 keer waarin zelfs de kalmste persoon ter wereld zijn geduld heeft verloren Ze zei haar baan op om geld te verdienen op cruiseschepen:

"De buurvrouw laat haar gasten zonder mijn toestemming hun auto's op mijn oprit parkeren"

22 November 2022 • Door Janine
563
Advertisement

Verhuizen brengt altijd een onbekende factor met zich mee, namelijk die van de buurt. Wanneer je moet verhuizen, hoop je vriendelijke en begrijpelijke buren te vinden met wie je uitstekende relaties kunt opbouwen, misschien zelfs vrienden kunt worden. Het allerbelangrijkste, om ervoor te zorgen dat er een gelukkige en duurzame relatie ontstaat, is om op de juiste manier te beginnen.

Het is jammer dat deze jongen het tegenovergestelde is overkomen, hij had vanaf het begin wat woordenwisselingen met zijn buurvrouw. Hij weet niet hoe hij zich tegenover haar moet gedragen, daarom vroeg hij om hulp van webgebruikers. Hij deed zijn verhaal via een post op Reddit en vroeg hoe te handelen. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.


Deze jongen kocht een huis, maar toen hij er introk, besefte hij dat hij helaas te maken zou krijgen met zijn buurvrouw, Karen. Hun relatie begon niet op de beste manier.

De vorige huurder, die geen rijbewijs had, liet zijn oprit altijd vrij zodat Karen, die geen parkeerplaats voor haar huis heeft, haar auto daar kon neerzetten. Toen de jongen er introk, dacht hij er geen seconde bij na en parkeerde hij op zijn eigen oprit. Toen Karen terugkwam en zag dat haar plek werd ingenomen door een auto die ze niet kende, besloot ze de sleepwagen te bellen om hem weg te halen.

"Ik hoorde geluiden uit mijn tuin komen - zegt de jongen -, toen ging ik naar buiten en zag de politie en een sleepwagen die mijn auto weghaalden. Ik vroeg wat er aan de hand was en Karen vertelde me dat ze niet wist dat ik de nieuwe huurder van het appartement was. Toen legde ze me de overeenkomst uit die ze had met de oude eigenaar, maar ik benadrukte dat aangezien er geen ruimte was, alleen ik de auto op mijn oprit kon parkeren".

In de daaropvolgende maanden besloot de jongen zijn oprit te verbreden om er twee auto's in te laten passen (van hemzelf en die van zijn vriendin). Karen maakte toen misbruik van de situatie en begon daar weer te parkeren, echter zonder toestemming te vragen.

"Toen ik haar aandringen zag, besloot ik de auto door de politie te laten verwijderen. Vanaf die dag stopte ze ermee totdat ik een briefje in de bus vond, waarin ze me uitnodigde om op bepaalde dagen mijn oprit vrij te houden, zodat haar gasten hun auto's daar konden parkeren en dat als ik ze zou laten verwijderen ze actie zou ondernemen".

De jongen wist niet meer wat hij moest doen en vroeg het web om hulp. Onder de gebruikers van Reddit zijn er die ironisch genoeg hebben gesuggereerd dat hij een sleepwagen moest bellen om ze allemaal weg te halen, degenen die hem hebben uitgenodigd om de politie te informeren en tot slot heeft iemand hem geadviseerd om de oprit te bezetten voordat Karen's gasten zouden komen.

Wat zou jij gedaan hebben?

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt