De vrouw die met de lappenpop trouwde, zegt dat ze is bedrogen: “Ons verhaal loopt ten einde”

Janine

17 November 2022

De vrouw die met de lappenpop trouwde, zegt dat ze is bedrogen: “Ons verhaal loopt ten einde”
Advertisement

Liefde kent geen grenzen of regels, er is geen goed of fout. Vaak worden we uitsluitend verliefd op het uiterlijk van een persoon, andere keren wordt aangenomen dat het uiterlijk oppervlakkig is en dat de manier van denken, gedrag of karakter veel belangrijker zijn. Het gebeurt ook dat je verliefd wordt op slechts een paar details van je partner. Dit is waarschijnlijk wat er gebeurde met de hoofdpersoon van dit verhaal.

Deze vrouw werd verliefd op een lappenpop en trouwde met hem. Helaas lijkt hun huwelijk weinig stand te hebben gehouden, want ze beweert bedrogen te zijn. Laten we meer te weten komen over wat er is gebeurd.

via News18

Advertisement

Meirivone Rocha Moraes is 37 jaar oud, en nadat ze smoorverliefd was geworden op een lappenpop, besloot ze met hem te trouwen, maar nu weet ze niet of ze moet scheiden. Hoe is dit zover gekomen?

De vrouw klaagde voortdurend bij haar moeder over haar onvermogen om een ​​man te vinden. Ze wilde niet langer vrijgezel zijn, maar hoopte vooral een partner te vinden met wie ze extreme medeplichtigheid kon hebben en waarmee ze kon gaan dansen. Om deze reden besloot de moeder van Meirivone om de perfecte partner voor haar te creëren: Marcelo, een lappenpop.

Toen Meirivone Marcelo zag, werd ze meteen verliefd op hem, zo erg zelfs dat ze geen tijd wilde verspillen en meteen met hem wilde trouwen. De bruiloft was allesbehalve een privé-ceremonie, de twee zouden namelijk hun ringen hebben uitgewisseld in het bijzijn van 250 gasten. Een paar maanden na de bruiloft werden de twee ouders van de kleine Marcelinho (uiteraard ook een lappenpop).

Aan hun mooie liefdesrelatie lijkt echter een einde te zijn gekomen. Blijkbaar zijn de twee in aparte kamers gaan slapen omdat Marcelo met een andere vrouw zou hebben geslapen, er zouden ook ooggetuigen zijn die het hele verhaal aan zijn vrouw hebben verteld.

Aanvankelijk wilde Meirivone het niet geloven. "Ik kwam alles te weten dankzij een vriendin die me vertelde dat ze Marcelo met een andere vrouw een motel had zien binnengaan. Eerst dacht ik dat ze tegen me loog, maar toen begon ik de telefoon van mijn man te checken en vond gesprekken en foto's. Op deze manier had ik zekerheid. Toen ik hem vroeg of hij me had bedrogen, zei hij nee en ontkende alles. Uiteindelijk kwam echter de waarheid aan het licht. Op dat moment begon hij om vergeving te vragen en veel te huilen. Maar toen ik hem vroeg wie die andere was, antwoordde hij niet."

Advertisement

meirivonerocha/Tiktok

De vrouw was erg boos op haar man vanwege wat er was gebeurd. Aanvankelijk vroeg ze hem het huis te verlaten, daarna dacht ze aan het welzijn van de kleine Marcelinho. "Op dat moment dacht ik dat de beste keuze zou zijn geweest om hem te vergeven. Het belangrijkste is dat hij het niet meer doet en onze liefde boven alles stelt".

Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement