De dochter begint zich te misdragen: haar moeder stuurt haar het huis uit

Janine image
door Janine

21 Maart 2023

De dochter begint zich te misdragen: haar moeder stuurt haar het huis uit
Advertisement

Als je ouder wordt, ervaar je een immense en onbeschrijflijke vreugde, maar tegelijkertijd begin je na te denken of je een goede moeder of vader kunt zijn, of je je kinderen kunt opvoeden, maar vooral respect te hebben voor anderen.

Het ouderschap is zeker niet gemakkelijk, vooral als je alleen bent en meerdere kinderen moet managen, zoals deze vrouw overkwam, die maatregelen moest nemen vanwege het slechte gedrag van haar dochter. Omdat ze niet wist of haar acties buitensporig waren, besloot ze advies in te winnen bij Reddit-gebruikers.

via Daily Hind News

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De vrouw is moeder van drie meisjes: Lucy, Diane en Rosa (respectievelijk 21, 17 en 15 jaar oud). Ondanks dat ze alleen was, slaagde ze er dankzij de hulp van haar ouders in om het gezin te onderhouden, alles leek goed te gaan. Het is echter jammer dat toen de oudste dochter opgroeide, ze problemen begon te veroorzaken voor haar moeder. Deze laatste vreesde vooral dat ze slechte vrienden zou krijgen, het soort relaties dat alleen maar tot problemen leidt.

Hoe meer tijd verstreek, hoe meer de vrouw de houding van haar dochter zag veranderen, ze ging het huis in en uit wanneer ze wilde, alsof het een hotel was. Ze werkte, maar verspilde het grootste deel van het geld dat ze verdiende, ze dacht er niet in het minst over na dat ze het gezin konden helpen.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

“Ik deed alsof er niets aan de hand was – legt de moeder uit -, maar uiteindelijk deed ze iets wat ze niet had moeten doen. Mijn twee jongste dochters kregen zeer dure juwelen van hun grootmoeder van vaderskant, die al generaties lang in de familie was. Op een ochtend beseften ze echter dat die memorabilia, die hen zeer dierbaar waren, verdwenen waren. We hebben het hele huis doorzocht, maar ze waren er niet. Ik vroeg Lucy of ze ze had gezien, maar ze zei van niet. Ik wist dat ze ze had gepakt".

De moeder dwong haar dochter om de hele waarheid te vertellen, en de jonge vrouw bekende uiteindelijk dat ze ze had meegenomen om ze naar het pandjeshuis te brengen, op die manier zou ze veel geld hebben verdiend. “Ik wist niet hoe ik me moest gedragen, dus ik vertelde haar dat ze het huis uit zou moeten. Drie dagen later logeerde ze bij mijn ouders, die het met haar eens waren en zeiden dat ik oneerlijke voorkeuren uit”.

Gebruikers hebben geen precies standpunt ingenomen, sommigen zijn het met de moeder eens en beweren dat haar dochter zich niet goed gedroeg en deze behandeling verdiende, terwijl anderen beweren dat ze het gebeurde had moeten gebruiken om haar een lesje te leren, maar haar niet weg had moeten sturen.

Hoe had de moeder zich volgens jou moeten gedragen?

Advertisement