Passagier vindt een kakkerlak in de maaltijd die op de vlucht wordt aangeboden, de luchtvaartmaatschappij ontkent

Janine image
door Janine

23 November 2022

Passagier vindt een kakkerlak in de maaltijd die op de vlucht wordt aangeboden, de luchtvaartmaatschappij ontkent
Advertisement

De meeste mensen hebben minstens één keer in hun leven gevlogen. Vaak worden er korte vluchten gemaakt, met een minimale duur, maar het komt ook voor dat je vluchten moet maken die vele uren duren. Op dat moment wordt het noodzakelijk om tijdens de vlucht te eten. Wat luchtvaartmaatschappijen serveren, zijn verpakte maaltijden van goede kwaliteit, maar als je een "sterren” -gerecht verwacht, ben je op de verkeerde plek.

Deze man had geen maaltijd van uitstekende kwaliteit verwacht, hij zou genoegen hebben genomen met een maaltijd zonder "een ongenode gast". De passagier vond namelijk een kakkerlak op zijn bord, jammer dat de maatschappij ontkende dat het een insect was. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Daily Star

Advertisement

De naam van de passagier is Nikul Solanki, hij vloog met Air Vistara van Mumbai naar Bangkok. Een vlucht waarbij er ook een maaltijd geserveerd wordt, jammer dat er naast alle andere ingrediënten ook een insect in de rijst zat. De man aarzelde niet, maakte meteen een foto en plaatste die op zijn Twitter-profiel, met als onderschrift: "kleine kakkerlak in Air Vistara's maaltijd".

De luchtvaartmaatschappij antwoordde meteen dat hun maaltijden aan zeer hoge eisen voldoen, en dat wat alleen ogenschijnlijk op een kakkerlak leek, in werkelijkheid gember was. "We willen graag de situatie verduidelijken met betrekking tot uw klachten over de maaltijd die werd geserveerd op de vlucht van Mumbai naar Bangkok. Het monster is naar een laboratorium gestuurd en geanalyseerd. Op basis van de rapporten kunnen we bevestigen dat het betreffende object dat is gevonden een stukje geroerbakte gember was. Bij Air Vistara laten we geen middel onbeproefd om de hoogste normen van veiligheid en service te garanderen."

Advertisement
manikul008/Twitter

manikul008/Twitter

De reactie van het bedrijf bracht Nikul in verwarring, die ervoor koos om de kwestie tot op de bodem uit te zoeken door hen te vragen het laboratoriumrapport op te sturen, dat vreemd genoeg nooit is aangekomen.

Gebruikers hebben natuurlijk gereageerd op het verhaal. De antwoorden waren talrijk, maar allemaal met een ironische toon: "in plaats van te klagen, zou je het bedrijf moeten bedanken, er zit meer eiwit in” of, wederom ironisch, "onberispelijke service".

Zou jij hetzelfde hebben gedaan of zou je onmiddellijk het personeel hebben geroepen en bij hen hebben geklaagd?

Advertisement