"Ik ben getrouwd met een man die 40 jaar ouder is dan ik, ze noemen me een gold digger”

Janine

29 November 2022

"Ik ben getrouwd met een man die 40 jaar ouder is dan ik, ze noemen me een gold digger”
Advertisement

Wanneer paren met een groot leeftijdsverschil besluiten hun liefde openbaar te maken, is het onwaarschijnlijk dat ze niet worden onderworpen aan een reeks negatieve oordelen en opmerkingen, vol twijfels en verbijstering. Velen zijn geneigd te denken dat dit soort relaties gebaseerd is op het voordeel van een van de twee partijen, op carrièrisme en gemak, aspecten die niets te maken hebben met een oprecht gevoel. Een jonge Braziliaanse vrouw kan erover meepraten, die getrouwd is met een man die 40 jaar ouder is dan zij, met wie ze ook een dochter heeft.

via Mirror

Advertisement
dudaacrv/TikTok

dudaacrv/TikTok

Maria Eduarda Dias, studente verpleegkunde, is 23 jaar oud en getrouwd met de 63-jarige Nixon Motta, een radio-dj. Er is een verschil van 40 jaar tussen de twee, maar de vier decennia lijken hun verstandhouding op geen enkele manier te verstoren of het geluk van het paar te beïnvloeden. De twee zijn samen sinds zij pas 16 jaar was, en hij 56. Ze ontmoetten elkaar via Facebook, toen Maria Eduarda contact opnam met Dias, toen een fotograaf, om hem te vragen wat foto's te laten maken tijdens concerten. Van daaruit ontstond hun vriendschap, met uitstapjes naar de bioscoop en het restaurant, totdat de jonge vrouw besefte dat ze verliefd was en zelfs de vooroordelen van familie en vrienden overwon.

Maria Eduarda en Nixon wonen in Campina Gran met hun éénjarige dochter Maria Alice. Toen de vrouw via haar TikTok-account haar huwelijk met haar partner openbaar maakte, had ze de regen aan kritiek die ze kreeg zeker niet verwacht: integendeel, ze dacht dat de video als een positieve boodschap zou worden ontvangen. "Ik stelde me ook voor dat het viraal zou gaan, maar op een goede manier en dat mensen zouden denken: 'Kijk eens wat een mooi liefdesverhaal...' Maar dat gebeurde niet."

dudaacrv/TikTok

dudaacrv/TikTok

Gebruikers beschuldigden haar er namelijk van een "gold digger" te zijn en vonden dat hun relatie misplaatst was. Het stel reageerde echter prompt op de negatieve opmerkingen: "Het is gemakkelijk oordelen als je onze relatie niet kent. We zijn erg blij en vervuld, we hebben een prachtig gezin gesticht. Niemand heeft het recht om niet respectvol te zijn. Lang leve de liefde! Stop met het spuwen van wrok op vrije mensen", schreef Dias, terwijl Motta eraan toevoegde: "Lang leve onze liefde! Ik hou van je, mijn prinses. Niets van dit alles zal ons storen. Samen hebben we veel ergere dingen meegemaakt en je was altijd aan mijn zijde, en hielp me ze te overwinnen en me de kracht te geven om te winnen!"

De man specificeerde ook dat hij niet rijk is, waarmee hij zich richtte tot degenen die denken dat Maria Eduarda op zoek is naar financiële stabiliteit. "Er was nooit enige bijbedoeling van haar kant." Dias heeft de clip met haar bruiloft verwijderd vanwege de opmerkingen die ze ontving. Wat vind jij van dit stel?

Advertisement