Medewerkers van McDonald's helpen een klant bij de bevalling op de toiletten en ontvangen hiervoor een beloning

Janine image
door Janine

02 December 2022

Medewerkers van McDonald's helpen een klant bij de bevalling op de toiletten en ontvangen hiervoor een beloning
Advertisement

Het krijgen van een kind betekent voor veel vrouwen een enorme vreugde, maar tegelijkertijd willen ze tijdens hun zwangerschap hun sociale leven niet opgeven en thuis blijven wachten op het moment van de bevalling, ze gaan gewoon door met hun leven. Velen van hen gaan bijvoorbeeld tot het laatste moment door met werken of gaan uit, altijd oplettend. Juist omdat de komst van een kleintje puur geluk moet zijn. Dit alles zou echter ook kunnen betekenen dat men op elk moment en op elke plaats kan bevallen.

Deze vrouw merkte in feite, net toen ze bij McDonald's was, dat het moment om te bevallen was aangebroken. Gelukkig wisten enkele medewerkers op dat moment snel in te grijpen waardoor ze de baby ter wereld kon brengen. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Localtoday

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De zwangere vrouw was met haar man bij McDonald's in Atlanta, in Georgia. Opeens voelde ze een steek in haar buik en ging naar het toilet, uiteraard gevolgd door haar man.

Drie werknemers, Ha'querria Kaigler, Keisha Blue-Murray en Tunisia Woodward, die in het restaurant waren, hoorden een schreeuw uit de toiletten komen. Het eerste dat in hen opkwam, was zich haasten om te begrijpen wat er aan de hand was. Toen ze bij het toilet aankwamen, troffen ze de vrouw op de grond aan die op het punt stond te bevallen, terwijl haar man haar hand vasthield.

De medewerkers die met dat tafereel werden geconfronteerd, begrepen meteen wat ze moesten doen. De enige oplossing was om contact op te nemen met het gezondheidspersoneel, dat prompt arriveerde, maar in afwachting gaf de telefoniste de drie aanwijzingen over hoe ze moesten handelen.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Dankzij het telefonische advies van de specialisten konden de drie medewerkers de vrouw laten bevallen die daarna direct haar baby in haar armen hield. Toen de paramedici later arriveerden, verzorgden ze het kind en de moeder. Het liep allemaal goed af dankzij de tussenkomst van Kaigler, Blue-Murray en Woodward.

De eigenaar van de plaatselijke vestiging van McDonald's heeft besloten zijn drie medewerkers 250 dollar te bieden voor hun kalmte en snelheid bij het helpen van de klant in nood.

Wat vind je ervan?

Advertisement