Ze organiseert een groot feest voor haar 18e verjaardag, maar geen van haar vrienden komt opdagen

Janine image
door Janine

16 December 2022

Ze organiseert een groot feest voor haar 18e verjaardag, maar geen van haar vrienden komt opdagen
Advertisement

Het leven bestaat uit mijlpalen en doelen, waarvan sommige erg belangrijk zijn, waaronder ongetwijfeld 18 jaar worden. Wanneer deze belangrijke leeftijd nadert, dromen veel jonge mensen ervan om de dag op een speciale manier te vieren en tot hun mooiste herinneringen te rekenen, misschien door een evenement te organiseren om hun beste vrienden uit te nodigen: dit is wat een Argentijns meisje deed, tot in het kleinste detail en ruim voor haar verjaardagsfeestje, waarop echter niemand zonder enige waarschuwing kwam opdagen. Wat was haar reactie?

via El Sol

Advertisement

Pilar Armijo had alles in het werk gesteld om het feest voor haar 18e verjaardag te organiseren, met de hulp van haar moeder en haar vriend. Het meisje wilde een feest in "roze" stijl, met roze details, en alles was bedacht om het evenement onvergetelijk te maken. Wel jammer dat haar vrienden niet kwamen opdagen. Pilar, die als babysitter werkt, had enkele maanden eerder de datum meegedeeld waarop ze meerderjarig werd en had zoveel mogelijk gespaard om het nodige te kopen om alles perfect te maken.

De dag ervoor herinnerde ze haar vrienden eraan dat ze de volgende dag op hen zou wachten, een simpele herinnering waarop echter slechts zes mensen, waaronder haar broer en schoonzus, positief reageerden. Armijo meldde het verhaal op haar Twitter-account en verklaarde dat “dit de volgende verjaardag niet meer zal gebeuren. Mijn moeder en mijn vriend hebben heel hard gewerkt om me te helpen, we zijn een bescheiden familie en de organisatie heeft inzet, moeite en veel geld gevraagd." Mijn vrienden kwamen niet opdagen, dus heb ik het gewoon gevierd met mijn familie", vervolgde ze. "Ik ging altijd naar hun verjaardagen, ik weet niet wat er is gebeurd. De meesten zeiden dat ze zouden komen."

Advertisement

Sommige gasten rechtvaardigden vervolgens hun afwezigheid met werkverplichtingen of beweerden niet in de stad te zijn, redenen die echter niet waar bleken te zijn: Pilar ontdekte via sociale media dat ze tegen haar hadden gelogen en dat ze er gewoon de voorkeur aan hadden gegeven hun tijd anders door te brengen.

Een van de lessen die je leert als je opgroeit, is het selecteren van de mensen aan wie je je vriendschap kunt wijden en weten hoe je kritieke problemen kunt omzetten in kansen, ze op de best mogelijke manier onder ogen kunt zien en Pilar is erin geslaagd: ondanks de teleurstelling is het meisje allerminst ontmoedigd: “Ze hebben een mooie roze verjaardag gemist. Ik heb nog veel betaalde spullen liggen die niet zijn gebruikt, maar gelukkig heb ik een leuke familie om me gezelschap te houden. Ik ben dankbaar dat mijn familie er was, en dat ik ondanks het geld dat ik verloor, me enorm heb vermaakt.”

Het belangrijkste, op zulke belangrijke momenten, is om omringd te zijn door mensen die echt van ons houden, vind je ook niet?

Advertisement