Ze krassen de woorden “niet parkeren” op haar auto: ze wordt woedend

Janine image
door Janine

24 December 2022

Ze krassen de woorden “niet parkeren” op haar auto: ze wordt woedend
Advertisement

De relatie tussen buren is altijd zeer complex. De hoop bij het kopen van een huis is om met het hele gebouw of de buurt goed overweg te kunnen. Dit is echter heel vaak niet zo, integendeel, het zou kunnen gebeuren dat er onmiddellijk een reden voor gekibbel ontstaat, wat de realisatie van een vreedzaam samenleven met de buurt verhindert.

Als je in sommige gevallen simpelweg niet groet, zijn er momenten dat de relatie een slechte wending neemt. Dit is precies wat er gebeurde met deze vrouw die de woorden "niet parkeren" op haar auto gegraveerd vond.

via News Yahoo

Advertisement

De naam van de hoofdrolspeelster is Mollie Hales. Een Australisch meisje dat in Canberra woont. Op een dag ging ze, zoals zo vaak gebeurde, naar haar vriend en liet haar auto achter op de parkeerplaats onder het flatgebouw. Niets vreemds, behalve dat ze een paar uur later, toen ze terugkwam, de woorden "niet parkeren" in de carrosserie boven het bestuurdersportier gegraveerd vond.

Mollie vond dit heel vreemd, omdat ze niet dacht dat ze iets verkeerds of illegaals had gedaan. Hoewel het een parkeerplaats voor kort parkeren was, lieten alle bewoners hun auto daar constant staan, zelfs dagenlang. Dat deed zij ook altijd. Om deze reden begreep ze niet waarom dat gebaar werd gemaakt. Misschien hield iemand niet van haar manier van parkeren.

"Ik begrijp - legt het meisje uit - dat het een korte termijn parkeerplaats is, maar veel mensen die in die gebouwen wonen en zelfs de bedrijven om hen heen weten dat mensen in die ruimtes parkeren om de flatgebouwen te bezoeken. Zelfs als mijn auto daar te lang zou blijven staan, rechtvaardigt dit een dergelijke daad van vandalisme niet".

Advertisement
Mollie Hales/Facebook

Mollie Hales/Facebook

Zodra ze het schrift op de carrosserie van haar auto vond, probeerde het meisje het te onderzoeken door de mensen die in de buurt waren te vragen of ze de dader hadden gezien. Niemand kon haar echter een antwoord geven. Daarna nam ze contact op met het gebouwbeheer en deed ze aangifte bij de politie. "Ik heb dit nieuws verspreid omdat ik iedereen wilde aansporen om heel voorzichtig te zijn, het zou hen ook kunnen overkomen".

Hoe vind je dat ze had moeten handelen?

Advertisement