"Ik ben 34 en ik ben vrijgezel: geen man wil me omdat ik een kind heb"

Janine image
door Janine

23 December 2022

"Ik ben 34 en ik ben vrijgezel: geen man wil me omdat ik een kind heb"
Advertisement

Veel vrouwen merken al op jonge leeftijd dat ze een zogenaamd moederinstinct hebben. Juist daarom kunnen ze niet wachten om een ​​kind te krijgen, om hun kleintje in hun armen te sluiten. Voor een kind zorgen is echter niet eenvoudig, je moet al zijn behoeften begrijpen en er aandacht aan besteden.

Als de zorg voor een kleintje al ingewikkeld is voor een stel, laat staan ​​voor een alleenstaande moeder. Veel vrouwen met een kind vinden het heel vaak erg moeilijk om een ​​partner te vinden. De hoofdpersoon van het verhaal weet het goed: een alleenstaande moeder die het moeilijk vindt om een ​​relatie met een man aan te knopen, omdat geen van hen ook voor haar kind wil zorgen.

via Metro Ecuador

Advertisement
thegirl_0241/TikTok

thegirl_0241/TikTok

Ayishatu Adams is een 34-jarige Nigeriaanse vrouw, maar bovenal is ze moeder. Ze houdt meer van haar zoon dan van wat dan ook ter wereld, maar "vanwege hem” kan ze geen levenspartner vinden. Als ze zegt dat ze moeder is, rennen de mannen weg. De vrouw heeft besloten haar sentimentele situatie kenbaar te maken door middel van een video op haar TikTok-pagina.

"Volgend jaar word ik 35, ik ben nog niet getrouwd en heb een kind. Ik zou graag de juiste partner vinden, maar alle mannen die ik ontmoet, willen niet bij me blijven. Iedereen vertelt me ​​hetzelfde, oftewel dat ze niet voor hem willen zorgen, omdat hij niet van hen is.”

Ayishatu probeert gewoon haar situatie duidelijk te maken en hoe het voelt om een ​​alleenstaande moeder te zijn. Desondanks reageerden veel mensen negatief op de clip, zodanig dat deze moest worden verwijderd.

Advertisement
thegirl_0241/TikTok

thegirl_0241/TikTok

Veel gebruikers hebben haar bekritiseerd, maar naast haar tegenstanders zijn er ook mensen die op alle mogelijke manieren hebben geprobeerd haar te steunen, waarbij ze benadrukten dat vroeg of laat de juiste partner zal komen, in staat om voor haar en haar kind te zorgen. "Schat, maak je geen zorgen. Er zal een man zijn die van jou en je kleintje zal houden alsof hij van hemzelf is", "De perfecte man voor jou zal je vinden. Er is geen haast in het leven" en "Vroeg of laat zul je bereiken waar je uit de grond van je hart naar verlangt".

Ayishatu's hoop is dat deze metgezel zo snel mogelijk zal arriveren, maar geniet ondertussen van de liefde van haar zoon.

Denk je dat het waar is dat het voor een alleenstaande moeder moeilijk is om de juiste partner te vinden?

Advertisement