Hij geeft $100.000 uit aan het verjaardagsfeestje van zijn hond: “het is de dochter die ik niet heb gekregen”

Janine image
door Janine

26 December 2022

Hij geeft $100.000 uit aan het verjaardagsfeestje van zijn hond: “het is de dochter die ik niet heb gekregen”
Advertisement

Alleen degenen die huisdieren hebben, kennen de onvoorwaardelijke liefde die ze kunnen geven, de tederheid en het gezelschap dat ze elke dag geven zonder er iets voor terug te vragen. Veel mensen beschouwen ze uiteindelijk als een integraal onderdeel van het gezin en als zodanig worden ze op dezelfde manier behandeld als mensen. In sommige gevallen zelfs meer: ​​het organiseren van een verjaardagsfeestje voor je hond is ongetwijfeld een gebaar van grote genegenheid en een populaire Amerikaanse komiek heeft besloten groots uit te pakken door een feest van $100.000 te geven met 300 gasten voor zijn geliefde chihuahua.

via CBS News

Advertisement
fluffyguy/TikTok

fluffyguy/TikTok

Het is niet alleen een kwestie van grote economische middelen die hij beschikbaar heeft, maar ook van een diepe en duidelijke band met zijn hondje: dit was de aanleiding voor Gabriel Iglesias, die zichzelf op TikTok omschrijft als "komiek en vader van een chihuahua", om een ​​superevenement te organiseren voor zijn kleine Risa door maar liefst 100.000 dollar (gelijk aan ongeveer 94.000 euro) uit te geven. Een exorbitant bedrag, dat de 46-jarige cabaretier op duizend verschillende manieren had kunnen uitgeven, maar hij koos ervoor om zijn chihuahua een bijzondere dag te bezorgen. "Alles voor mijn kleine prinses. Risa heeft me vele jaren van geluk gegeven", zei Gabriel.

De man bestelde drie op maat gemaakte pakjes voor zijn hond van 4 kg en een wandelwagen om haar in rond te rijden tijdens haar triomfantelijke binnenkomst in de zaal, waar 300 gasten en 12 honden haar opwachtten. Uiteraard mocht muziek en entertainment niet ontbreken, bestaande uit dansers en diverse choreografieën. Het feest is ontstaan ​​naar het idee van quinceañera, een typisch Zuid-Amerikaans feest, georganiseerd ter ere van jonge meisjes die de leeftijd van 15 jaar bereiken, ondanks dat Risa een of twee jaar ouder is. "Ik heb honden gehad sinds ik een kind was, maar Risa is het enige teefje geweest. Sinds ik haar heb en sinds de eerste dag, heeft ze altijd in mijn trui of jas gezeten. We zijn heel hecht.”

Advertisement
fluffyguy/TikTok

fluffyguy/TikTok

Hun band staat buiten kijf, ook omdat, zoals Iglesias uitlegde, Risa voor hem het kleine meisje is dat hij niet heeft gekregen: "Ik heb nooit een dochter of een zoon gehad, dus ik zal me volledig aan haar wijden."

Heeft de chihuahua genoten van het feest? "Ik denk dat Risa's favoriete onderdeel was toen iedereen wegging en ik haar meenam naar een restaurant om kipnuggets te halen," zei Gabriel lachend. "Ik wilde het groots aanpakken en kreeg kritiek van gebruikers die me ervan beschuldigden mijn geld te verspillen. In werkelijkheid is het niet zo: ik heb een feest gegeven voor een klein wezen dat alles voor me betekent. Ik verkwist mijn geld meestal niet geld, maar voor deze speciale dag heb ik een uitzondering gemaakt en kosten noch moeite gespaard."

Wat is jouw mening erover? Vind je het een onnodige verspilling van geld of een groot gebaar van liefde?

Advertisement