Ze worden ouders van hun eerste dochter: ze zijn alle drie op dezelfde dag jarig

Janine image
door Janine

10 Januari 2023

Ze worden ouders van hun eerste dochter: ze zijn alle drie op dezelfde dag jarig
Advertisement

Bestaan ​​er toevalligheden of is alles voorbestemd? Soms is de twijfel erg groot en is het moeilijk voor sommige feiten om volledig toevallig te zijn, vooral als het gaat om verrassend terugkerende cijfers en data. Als er iets gebeurt waarvan het kanspercentage erg laag is, lijkt het bijna uitzonderlijk: dit is het geval bij een stel nieuwe ouders en hun eerste kind, die op dezelfde dag jarig zijn. Hoeveel mensen kan hetzelfde overkomen? Ongetwijfeld niet veel.

Advertisement

In sommige gevallen komt het nadenken over het lot vrij spontaan en het is niet moeilijk voor ons om te denken dat dit jonge stel ouders dat ook deed. Cassidy en Dylan Scott, uit Alabama, zijn jarig op dezelfde dag, 18 december, en het moet hen heel vreemd hebben geleken dat ze een partner hadden gevonden om hun verjaardag samen te vieren. Een bizar maar niet zo zeldzaam toeval: ieder van ons heeft tijdens zijn levensreis iemand ontmoet die dezelfde geboortedatum heeft.

Het verrassende was eerder de bevestiging dat het wat hen betreft misschien geen toeval is: als de twee het bijzonder vonden dat ze op dezelfde dag geboren waren, waren ze ongelovig toen hun kleine meid ook werd geboren op 18 december. De twee hadden nooit gedacht dat het lot hun gezin nog een ander toeval zou geven, waardoor hun band nog unieker zou worden.

Advertisement

Congratulations to Cassidy and Dylan Scott who just welcomed their firstborn child into the world! This is an exciting...

Pubblicato da Huntsville Hospital for Women & Children su Lunedì 19 dicembre 2022

Cassidy en Dylan hebben verteld dat ze veel dingen gemeen hebben en het feit dat ze op dezelfde dag van het jaar zijn geboren, is er maar één van. Het ziekenhuis van Huntisville waar hun eerste dochter, Lennon Kate, werd geboren, vond de episode zo geweldig dat ze deze via een Facebook-post op sociale media wilden delen: "Felicitaties aan Cassidy en Dylan Scott die zojuist hun eerste kind hebben verwelkomd! Dit is een emotioneel moment voor elk gezin, maar het is super speciaal voor hen omdat ze allemaal dezelfde verjaardag hebben. Dat klopt! Er is een kans van één op 133.000 dat zoiets gebeurt. Lennon kwam om 12.30 uur op 18 december op de wereld, net op tijd voor het feest. Doe met ons mee om deze lieve familie een gelukkige verjaardag te wensen!"

Het meisje kwam daarom als het mooiste cadeau dat haar ouders konden krijgen, blij en enthousiast om deze verjaardag ook met haar te kunnen vieren. Veel gebruikers hebben met verbazing gereageerd, sommigen van hen melden dezelfde ervaring en suggereren dat het paar eraan zal wennen dat mensen verrast zullen zijn als ze het vertellen.

Een heel bijzondere familie, vind je ook niet?

Advertisement