Moeder lokt discussie op internet uit over de naam die ze haar zoon heeft gegeven: "Je zult spijt krijgen van deze keuze"

Janine image
door Janine

23 Januari 2023

Moeder lokt discussie op internet uit over de naam die ze haar zoon heeft gegeven: "Je zult spijt krijgen van deze keuze"
Advertisement

Vaak wordt aangenomen dat de naam die aan een pasgeborene wordt gegeven, zijn leven zal bepalen. Om deze reden, wanneer een paar ontdekt dat ze een baby zullen krijgen, zullen ze na de eerste vreugde gaan nadenken over hoe ze het kind zullen noemen. Nog voordat ze het geslacht kennen, beginnen ze een lijst op te stellen met namen die de ouders het leukst vinden. De lijst wordt steeds kleiner tot op de dag van de geboorte de definitieve keuze wordt meegedeeld en geregistreerd bij de burgerlijke stand.

De hoofdpersoon van het verhaal heef echter voor een heuse discussie op het web gezorgd over de naam die ze voor haar zoon heeft gekozen. Laten we eens kijken hoe hij heet.

via expressdigest

Advertisement
calynbreann/TikTok

calynbreann/TikTok

Calyn Breann is een jonge moeder die op sociale media bekend staat onder het pseudoniem calynbreann. Op haar TikTok-pagina deelt ze video's waarin ze haar dagelijks leven laat zien, zozeer zelfs dat ze haar volgers bewust wilde maken van de keuze voor de naam van haar zoon. Ze vond altijd dat de kleine een unieke, direct herkenbare naam moest hebben. Toen ze later onthulde hoe ze hem zou noemen, hadden velen kritiek op haar. Het filmpje waarin ze haar besluit onthult, draagt ​​het onderschrift: "je had hem anders moeten noemen, je zult spijt krijgen van zijn naam”.

Advertisement
calynbreann/TikTok

calynbreann/TikTok

Voor het onderschrift van de video gebruikte ze in feite een van de opmerkingen van de gebruikers toen ze onthulde hoe ze haar zoon zou noemen, maar in reactie op de kritiek zei ze: "Het kan me niet schelen, ik hou van mijn kleine Coast" . Een bijzondere naam, maar ongetwijfeld uniek, anders dan alle andere.

Velen kwamen tussenbeide om haar keuze te bekritiseren, met het argument dat zij het niet mooi zou moeten vinden, maar de kleine en dat ze het misschien zou willen veranderen als hij groot is. "Het is geen jongensnaam", "je zult spijt krijgen van deze keuze" of "hij zal het waarschijnlijk niet mooi vinden als hij groot is".

calynbreann/TikTok

calynbreann/TikTok

Naast de tegenstanders zijn er echter ook tal van aanhangers van deze naam, die Calyn hebben gecomplimenteerd met de keuze en met haar prachtige zoon. "Coast is een fantastische naam", "hij zal vast de enige zijn met die naam", "Coast is mooi, de anderen zijn gewoon jaloers dat ze aan gewone namen hebben gedacht, zoals Bill", of nogmaals: "Persoonlijk vind ik het niet mooi, maar hij is jouw kind en je wilde dat hij uniek was. Wie ben ik om te oordelen of te zeggen dat het niet juist is?”.

Wat vind jij?

Advertisement