Ze zegt haar baan als advocaat op om mentaal met dieren te communiceren: "het is mijn passie"

Janine

06 Februari 2023

Ze zegt haar baan als advocaat op om mentaal met dieren te communiceren:
Advertisement

Iedereen die ooit een huisdier heeft geadopteerd, heeft minstens één keer de wens uitgesproken om op de een of andere manier met hen te kunnen communiceren. Iedereen die een zeer hechte band met zijn huisdier heeft, slaagt erin om, dankzij hun diepe wederzijdse inzicht, een soort communicatie tot stand te brengen waarin beide partijen hun behoefte en genegenheid voor elkaar uiten.

In de afgelopen jaren zijn er veel stappen vooruit gezet in de communicatie tussen mens en dier, zozeer zelfs dat een vrouw erin is geslaagd haar hond te leren "praten" door middel van een kleed van knopen, die elk overeenkomen met een zin die de hond heeft leren herkennen en gebruiken. Sommigen zijn zelfs verder gegaan. We vertellen je over een vrouw die zo gepassioneerd raakte door het communiceren met dieren dat ze er haar beroep van maakte.

via Dailymail

Advertisement

Nikki Vasconez is een 33-jarige vrouw uit Philadelphia die vroeger als vastgoedadvocaat werkte. Ontevreden met haar baan maar bang voor een carrièreswitch, begon Nikki in september 2020 toch onderzoek te doen naar communicatie met dieren, haar grote passie. Slechts een jaar later lanceerde de jonge vrouw haar nieuwe activiteit op de sociale netwerken Facebook, Instagram en TikTok. "Ik begon gratis te oefenen met de huisdieren van familie en vrienden en de huisdieren van sommige onbekenden", vertelt ze. "Maar zodra ik de sociale media-accounts had opgezet, kreeg ik een vaste aanhang en het duurde niet lang voordat de vragen binnenstroomden."

De sociale accounts van Nikki Vasconez Animal Communication hebben namelijk al snel veel volgers gekregen, zodanig dat de vrouw na een paar maanden gedwongen werd reserveringen te blokkeren omdat ze heel veel verzoeken kreeg. Nu rekent Nikki $350 voor een communicatiesessie van een uur en beperkt ze zich tot twee communicaties per dag om altijd de uitstekende kwaliteit van haar werk te garanderen, dat voornamelijk wordt gedaan met katten en honden, maar soms ook met andere dieren. "Ik kon het niet geloven. Ik moest een wachtlijst maken, 4.000 mensen vroegen me om met hun huisdieren te praten", legt Nikki uit, eraan toevoegend "Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn nu te doen wat ik het liefste doe."

Er zijn voor Nikki maar een paar details van het dier nodig om een ​​lezing uit te voeren: een foto waarop ze het dier in de ogen kan kijken, naam, geslacht en namen van de mensen in huis. Andere details, volgens Nikki, riskeren interferentie van haar "menselijke brein". Met deze details zit Nikki in een stille kamer en stelt het dier in gedachten een reeks vragen, waarbij ze zowel de vragen als de antwoorden van het dier op haar telefoon registreert. "Als ik mentaal met dieren communiceer, zie ik soms flitsende beelden in mijn ogen of hoor ik bepaalde zinnen", legt ze haar ervaring uit. "Ik hoor hun accenten of toon niet, maar ik kan hun persoonlijkheid altijd voelen." Haar klanten zijn eigenaren van gezelschapsdieren, fokkerijen en asielen, meestal vrouwen, die de gedachten van hun huisdieren beter willen begrijpen.

Naast lezingen geeft Nikki ook workshops om mensen te leren communiceren met dieren, in de overtuiging dat iedereen kan leren hoe het moet. Naast complimenten krijgt ze ook veel kritiek van sceptische mensen, maar ze heeft geleerd die te negeren.

Nogal een verandering, nietwaar?

Advertisement