Hij bestelt een afhaalmaaltijd bij McDonald's, vindt $5.000 in zak in plaats van een broodje en geeft het terug

Janine image
door Janine

19 Januari 2023

Hij bestelt een afhaalmaaltijd bij McDonald's, vindt $5.000 in zak in plaats van een broodje en geeft het terug
Advertisement

Bij het bestellen van afhaalmaaltijden kan er verwarring ontstaan ​​en maakt de verkoper soms een fout bij het afleveren van de zakken of kan de bereider zelf een fout maken bij het inpakken van de bestelling door iets totaal anders dan gevraagd in de daarvoor bestemde bakjes te doen. Als zoiets zou gebeuren, zou de klant teleurgesteld zijn op het moment dat hij de verpakking met zijn maaltijd opent. Wat zou er echter gebeuren als er in plaats van voedsel, geld in de zak zat?

Dit is precies wat er gebeurde met de hoofdpersoon van het verhaal, die in plaats van zijn bestelling in de zak van McDonald's ongeveer 5.000 dollar vond. Laten we eens kijken hoe dit kon gebeuren.

via dookiedoeboy/TikTok

Advertisement
dookiedoeboy/TikTok

dookiedoeboy/TikTok

Josiah Vargas, op sociale media bekend onder het pseudoniem dookiedoeboy, deelt op zijn TikTok-pagina talloze filmpjes over zijn leven. Eén van de clips was echter een groot succes, met 258.000 views. Bij die gelegenheid wilde hij de fout vastleggen die door medewerkers van McDonald's was gemaakt.

Advertisement
dookiedoeboy/TikTok

dookiedoeboy/TikTok

De jongen was naar het restaurant gegaan om een ​​broodje te kopen, maar toen de tas met zijn bestelling bij hem werd afgeleverd, was hij stomverbaasd, want hij vond geen eten, maar geld. Iemand had een fout gemaakt en hem een ​​tas overhandigd met daarin $5.000. Op dat moment was de vraag die Josiah zichzelf stelde: "Wat te doen? Teruggaan en het geld teruggeven of het negeren en naar huis gaan?”.

Eerlijkheid is iets aangeboren, het gaat niet om de reden. Precies daarom dacht Josiah na de eerste aarzelingen niet verder en ging terug om het geld terug te geven. De medewerkers juichten euforisch toen ze de jongen met het geld terug zagen komen, want die onzorgvuldige fout had hen duur kunnen komen te staan. Gelukkig was het geld in handen gevallen van een eerlijke jongen.

dookiedoeboy/TikTok

dookiedoeboy/TikTok

Josiahs vriendelijkheid werd beloond. Hij kreeg namelijk $200 en de mogelijkheid om een ​​maand lang gratis te eten bij dat McDonald's-restaurant. Hoewel in een andere video die op TikTok is geplaatst, een medewerker te zien is die niet op de hoogte was van deze belofte en hem dwong om voor zijn eten te betalen.

Wat zou jij in zijn plaats hebben gedaan?

Advertisement