"Ik ben te knap om mijn dochter naar de kleuterschool te brengen: andere moeders zijn jaloers"

Janine image
door Janine

21 Januari 2023

"Ik ben te knap om mijn dochter naar de kleuterschool te brengen: andere moeders zijn jaloers"
Advertisement

Afgunst is een gevoel dat in elk individu aanwezig is. Het is iedereen wel eens in zijn leven overkomen om net als iemand anders te willen zijn: om de intelligentie, slimheid of gewoon de lichaamsbouw van een vriend of een vriendin te hebben. We zijn echter allemaal anders, en juist hierin zit de schoonheid van de wereld: in de verscheidenheid. Om deze reden moeten we onszelf accepteren zoals we zijn en ons ervan bewust zijn dat er altijd iemand beter of aantrekkelijker zal zijn.

De hoofdrolspeelster van het verhaal is daarentegen een moeder die zich bewust is van haar eigen schoonheid, zozeer zelfs dat ze beweert dat ze haar dochter niet meer naar de kleuterschool kan brengen, juist vanwege haar fysieke verschijning, omdat de andere moeders haar met afgunst en jaloezie bekijken.

via Irish Mirror

Advertisement

Lena Nersesian is een 31-jarige moeder en model die in Los Angeles woont met haar partner, Adam John Grandmaison, en hun dochter. Ze is heel beroemd op sociale media en staat bekend onder het pseudoniem freelenatheplug, maar bovenal heeft ze een grote aanhang, ze heeft namelijk ongeveer 900.000 volgers op Instagram bereikt. Een video van haar is erg beroemd geworden omdat het ophef veroorzaakte, ze legde namelijk uit dat ze had besloten haar dochter niet meer naar de kleuterschool te brengen, omdat ze buitengewoon mooi is en haar fysieke uiterlijk andere moeders jaloers maakt.

Voordat ze aan een modellencarrière begon, werkte ze als psycholoog, maar ze zag de kans en besloot van baan te veranderen. "Als ik mijn dochter naar school breng, kijken andere moeders me slecht aan, hoogstwaarschijnlijk zijn ze jaloers op mijn schoonheid. Ze denken dat hun man verliefd op me zou kunnen worden. Daarom breng ik mijn kleine meisje liever niet meer naar de kleuterschool."

Advertisement

Het meisje beweert dat mensen hoogstwaarschijnlijk een verkeerd beeld hebben van haar wereld, en onderstreept hoe het maken van foto's en het plaatsen ervan op je sociale netwerken een baan is als elke andere. "Ik ben een model, maar mijn leven is heel normaal, ik hou van koken en breng veel tijd in de keuken door. Op deze manier heb ik veel vrije momenten, die ik graag gebruik voor wandelingen in het park met mijn partner en mijn dochter".

Denk je dat haar woorden waar kunnen zijn of is het gewoon haar eigen overtuiging?

Advertisement