Ze wordt samen met haar kinderen uit een restaurant gezet en laat een slechte recensie achter: de eigenaar antwoordt

Janine image
door Janine

20 Februari 2023

Ze wordt samen met haar kinderen uit een restaurant gezet en laat een slechte recensie achter: de eigenaar antwoordt
Advertisement

Vaak als je uit de sleur wilt komen, besluit je om naar een restaurant te gaan, misschien samen met je partner om een ​​paar uurtjes rust door te brengen. Deze verwachtingen worden echter niet altijd vervuld, omdat het kan gebeuren dat er kinderen aan de tafels naast je zitten, die alle klanten storen. In deze gevallen moet de eigenaar een moeilijke beslissing nemen over wat te doen. Het kan echter gebeuren dat hij persoonlijk tussenbeide komt en degenen die de andere gasten irriteren, kan vragen om te vertrekken.

Dit is precies wat er gebeurde met de hoofdrolspeelster van het verhaal, die na dit incident besloot een slechte recensie over het restaurant achter te laten. Jammer echter dat de eigenaar van het restaurant antwoordde en uitgebreid uitlegde waarom ze werd weggestuurd. Laten we specifiek kijken wat er is gebeurd.

via soycamarero/Twitter

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Een Spaanse vrouw, Paloma genaamd, wilde een dag doorbrengen met haar 5 kinderen, dus besloot ze ze allemaal mee te nemen naar het restaurant. De hoop was om een ​​paar gezellige uren met het gezin door te brengen, maar dat was helaas niet het geval, aangezien ze vanwege het slechte gedrag van de kinderen uit de structuur werden weggestuurd.

Na het incident wachtte de vrouw dan ook niet langer en liet een negatieve recensie van het restaurant op internet achter. Waarin ze echter alleen haar versie van de feiten lijkt te hebben verteld en niet hoe het hele verhaal zou zijn verlopen, bewerend dat het restaurantpersoneel geen geduld had. "We werden weggestuurd nadat mijn kinderen wat schade hadden aangericht, maar het was geen reden om ons weg te sturen. Als ze gezinnen zo behandelen, zouden ze er beter aan doen om kinderen te verbieden naar het restaurant te komen”.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Na het lezen van deze recensie besloot de eigenaar van het restaurant in te grijpen en op de vrouw te reageren, waarbij hij zijn redenen in detail uitlegde. "Kinderen kunnen spelen en schreeuwen wat ze willen, maar als ze herhaaldelijk tegen de muur schoppen totdat deze vuil wordt en een schoolbord tegen een glas gooien, is het meest logische dat de eigenaar van het restaurant hun ouders vraagt ​​om op hen te letten.” Aangezien uw kinderen alle klanten bleven lastigvallen, kon ik niet anders dan jullie wegsturen".

Hoe denk je dat ze zich allebei hadden moeten gedragen?

Advertisement