Model zet haar eicellen te koop: “Mijn genen zijn geweldig, ik zou er graag meer van op de wereld willen zien”

Janine image
door Janine

22 Januari 2023

Model zet haar eicellen te koop: “Mijn genen zijn geweldig, ik zou er graag meer van op de wereld willen zien”
Advertisement

Zelfvertrouwen en weten hoe je je uiterlijk kunt waarderen, is ongetwijfeld iets positiefs, omdat het het gevoel van eigenwaarde bevordert en je helpt je goed te voelen over je lichaam. We zouden allemaal willen dat we onze weerspiegeling in de spiegel tevreden konden bewonderen, een voldaan gevoel van tevredenheid voelen met wat we waarnemen, maar weinigen weten echt alleen de verdiensten in hun esthetiek te identificeren, zonder enige gebreken op te merken. Onder hen is ongetwijfeld het model dat zichzelf zo mooi vindt dat ze haar eicellen wil verkopen om haar genen te delen, die ze als perfect beschouwt. Laten we er meer over te weten komen.

via Daily Star

Advertisement
aellagirl/TikTok

aellagirl/TikTok

Aella is een aantrekkelijk model op OnlyFans dat zichzelf zo mooi vindt dat ze deze eigenschap van haar wil uitbuiten om "goed te doen voor de mensheid": haar eicellen verkopen zodat haar genen ervoor kunnen zorgen dat stellen met vruchtbaarheidsproblemen prachtige kinderen krijgen. De vrouw heeft besloten haar roem en haar invloed op internet te gebruiken om haar idee aan gebruikers over te brengen: aangezien ze, althans voorlopig, niet van plan is moeder te worden, beschouwt ze het als een verspilling dat haar genen zich niet kunnen reproduceren, aangezien ze "zo mooi is dat ze ongeëvenaard is op de planeet".

Aella heeft verschillende klinische en genetische tests uitgevoerd om de kwaliteit van haal eicellen te waarborgen, waardoor "potentiële klanten" een uitstekend resultaat gegarandeerd kan worden en ook de genetische geschiedenis van de familie kan worden gedeeld: een "product" van eerste keuze waar men niet anders da tevreden over kan zijn.

Advertisement
aellagirl/TikTok

aellagirl/TikTok

Het model, dat elke maand zo'n 100.000 dollar verdient dankzij de inhoud voor volwassenen die ze aanbiedt op het beroemde online platform, geeft aan dat de beslissing om haar eicellen te verkopen niet voortkomt uit economische noodzaak, maar uit de wens om de mensheid een plezier te doen: ze is ervan overtuigd dat haar genen voor mooie kinderen zoals zij kunnen zorgen, daarom zou het een echte daad van vrijgevigheid zijn, ondanks het feit dat de verkoop van eicellen een lange en gecompliceerde procedure is.

Op haar site, onder de afdeling met de titel “Get my eggs”, schreef Aella: "Ik denk dat mijn genen geweldig zijn. Ik zou er graag meer van hen in de wereld zien en heb geen onmiddellijke plannen om me voort te planten. Ik heb voorouders, gezondheidstests, en familiegeschiedenis die ik kan delen."

Wat te zeggen: zonder twijfel heeft ze op zijn zachtst gezegd een uitstekend gevoel van eigenwaarde. Wat vind je van haar intentie?

Advertisement