Familie accepteert haar nieuwe look niet: "Ik hou van mijn enorme lippen, nu zie ik eruit als een Barbie"

Janine

28 Januari 2023

Familie accepteert haar nieuwe look niet:
Advertisement

Iedereen moet met zijn uiterlijk leven, maar het komt vaak voor dat je niet graag in de spiegel kijkt. Velen die in de spiegel kijken zien elementen, in veel gevallen kleinigheden, van zichzelf die ze niet waarderen en zouden willen veranderen, maar zo eenvoudig is het niet altijd. In sommige gevallen kan trainen of make-up voldoende zijn, andere keren is een ingreep noodzakelijk.

De hoofdrolspeelster van het verhaal hield niet van haar natuurlijke look en besloot haar toevlucht te nemen tot cosmetische chirurgie om zoveel mogelijk op een Barbie te lijken. Hoewel haar familie er tegen was, koos ze ervoor om deze weg in te slaan. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via itsdollymix/TikTok

Advertisement

itsdollymix/TikTok

Het 29-jarige meisje, vooral bekend onder het pseudoniem Dolly Mix, komt uit een bevoorrechte familie, die contacten heeft met het koningshuis. Ze heeft zich echter nooit een integraal onderdeel van die wereld gevoeld. Ze hield niet van de etiquette, maar bovenal waardeerde ze haar uiterlijk niet, toen ze opgroeide wilde ze er altijd uitzien als een Barbie. Blijkbaar heeft ze haar doel bereikt.

Om deze reden besloot ze cosmetische chirurgie te ondergaan om haar uiterlijk totaal te veranderen. Na een besteding van ruim 10.000 pond (zo'n 11.000 euro) lijkt ze een ander mens te zijn. Ze is onherkenbaar.

plasticdollymix/Instagram

"Als ik - legde het meisje uit - één woord moest gebruiken om mijn uiterlijk te beschrijven, zou ik voor pop kiezen. Mijn doel is om eruit te zien alsof ik van plastic ben gemaakt. Mijn familie is altijd tegen mijn beslissing geweest, in feite heb ik ze daarom al jaren niet meer gezien. Ik verbrak alle relaties die ik had met mijn familieleden. Ze gebruikten altijd slechte woorden om mij te omschrijven. Om mezelf te kunnen zijn ben ik naar Londen verhuisd, ik moest mijn geboorteplaats Bath verlaten".

Advertisement

plasticdollymix/Instagram

Haar familie kan haar uiterlijk niet waarderen, maar het is dankzij haar verandering dat ze haar eigen bedrijf kon starten. Allereerst opende ze een Instagram-pagina (plasticdollymix) die meer dan 17.000 volgers bereikte en vervolgens creëerde ze een kledinglijn, op de kleding die ze verkoopt werden haar slogans vermeld: "bimbo" en "Barbie".

Ze had de moed om zich los te maken van haar familieleden die haar ideeën niet deelden.

Advertisement