Deze vader werd zwaar bekritiseerd omdat hij zijn 14-jarige zoon liet werken

Janine

18 Februari 2023

Deze vader werd zwaar bekritiseerd omdat hij zijn 14-jarige zoon liet werken
Advertisement

Een kind wil zijn ouders altijd graag trots maken, hij doet zijn best om ze tevreden te maken met hoe ze hem hebben opgevoed en de opleiding die ze hem hebben gegeven. In ieders leven komt echter de tijd om onafhankelijk te willen worden en zich te willen bevrijden van de vader en moeder, en een fundamenteel aspect is het vinden van een baan.

De hoofdpersoon van het verhaal is echter misschien te vroeg begonnen met werken. Op deze manier heeft hij zijn vader trots gemaakt, maar veel gebruikers die hem nog te jong vinden, denken daar niet zo over. Laten we eens nader bekijken wat de aanleiding was voor de verschillende kritieken.

via Tiphero

Advertisement

Pexels - Not the actual photo

Chris Crawford is de vader van een 14-jarige jongen. Hij ging parttime werken voor Burger King. Als je kind aan een carrière begint, kan een ouder alleen maar gelukkig zijn, en deze vader wilde zijn geluk delen met Facebook-gebruikers.

Dus plaatste Chris een foto op zijn social media-pagina van zijn zoon in uniform, om zijn enorme trots te tonen. "Veel geluk voor mijn zoon, hij is 14 en heeft al een baantje bij Burger King; hij werkt niet alleen elke dag dat hij kan, maar ook in het weekend wanneer de meeste kinderen van de zomer genieten. Hij is de eerste die binnenkomt en tot laat blijft, hij houdt heel veel van deze baan. Te bedenken dat er aan de andere kant veel volwassenen zijn die geen zin hebben om te werken”.

Chris Crawford/Facebook

Veel individuen, misschien geïnteresseerd in de kwestie, hebben besloten om tussenbeide te komen en commentaar te geven, door hun zegje te doen. De meeste gebruikers zijn van mening dat het verkeerd is om zo'n jong kind te laten werken, ook al is het een vakantiebaantje, want op die leeftijd moeten ze gewoon plezier hebben. "Een vader zou een jongen van deze leeftijd niet moeten laten werken", "Ik denk niet dat een restaurant of keten een kind zou moeten aannemen" of, nogmaals, "het was niet de beste keuze".

Sommige mensen vinden echter dat het een goede leeftijd is om de waarde van geld te leren en hoe je het kunt verdienen. Dit besef moeten we van jongs af aan verwerven. "Mijn ouders deden hetzelfde, ik kan ze niet genoeg bedanken.

Wat denk jij ervan?

Advertisement