Deze vrouw verslindt al 20 jaar graag matrassen: “ik heb mijn moeders bed helemaal opgegeten”

Janine

01 Februari 2023

Deze vrouw verslindt al 20 jaar graag matrassen: “ik heb mijn moeders bed helemaal opgegeten”
Advertisement

Als het gaat om voeding heeft iedereen zijn eigen voorkeuren, er zijn mensen die er vrijwillig voor kiezen om bepaalde dingen niet te eten, of alleen bepaalde voedingsmiddelen te eten. Sommigen eten geen groenten of vlees, terwijl anderen heel specifieke diëten volgen. Er is echter geen tekort aan mensen die besloten hebben zich uitsluitend te voeden met zeer specifieke producten, waarvan vaak niemand ooit zou denken dat ze eetbaar of gegeten kunnen worden.

De protagonist van het verhaal, dat we gaan vertellen, legde uit dat ze het niet kan laten om matrassen te eten, ze vindt ze heerlijk. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Indy100

Advertisement

TLC/YouTube- Screenshot

Jennifer is beroemd geworden door haar optreden in een televisieprogramma waarin mensen met extravagante passies worden getoond. In de uitzending legde ze uit dat ze niet anders kon dan zich te voeden met matrassen, ze ar er zo'n 10 vierkante centimeter per dag van.

Een buitengewoon bijzonder dieet, dat ze echter ongeveer 20 jaar "volgde", waarbij ze ongeveer 8 matrassen at. Toen ze die van zichzelf op had, wachtend om er nog een te kopen, at ze die van haar moeder op. De drang kwam meestal rond 2 uur 's middags. De familie zelf was verbaasd toen ze Jennifer's vreemde gewoonte ontdekten, ze deden er alles aan om haar te laten stoppen. Ook haar broer Darius probeerde haar op alle mogelijke manieren te helpen.

"Ik hou echt van mijn matras - zei het meisje -, ik eet het vooral graag simpel, natuurlijk. Ik voeg niets anders toe. Geen mayonaise, boter, niets van dit alles. De enige bijwerking is een lichte zwelling in de maag".

Pexels - Not the actual photo

Hoewel dit geen matrassen met veren zijn, maar alleen van schuimrubber, heeft de familie haar zorgen geuit over het dieet van het meisje. Na verschillende pogingen slaagden ze erin haar te overtuigen om naar een specialist te gaan, om er zeker van te zijn dat het tot dan toe gevolgde dieet haar geen bijwerkingen zou bezorgen.

De arts was stomverbaasd toen hij ontdekte dat haar dieet van matrassen haar geen problemen had opgeleverd, maar legde uit dat het voor haar welzijn het beste zou zijn om onmiddellijk met dit dieet te stoppen.

Wat vind je hiervan?

Source:

TLC/YouTube

Advertisement