48-jarige moeder heeft relatie met 25-jarige man: "Hij is de liefde van mijn leven en ik vertroetel hem graag"

Janine image
door Janine

31 Januari 2023

48-jarige moeder heeft relatie met 25-jarige man: "Hij is de liefde van mijn leven en ik vertroetel hem graag"
Advertisement

Kan leeftijdsverschil een onoverkomelijk obstakel zijn in een liefdesrelatie? Verschillende voorbeelden tonen het tegendeel aan, althans volgens de woorden en getuigenissen van verschillende hoofdrolspelers van liefdesverhalen met een groot leeftijdsverschil. Hoewel sommigen sceptisch staan ​​tegenover partners met meerdere jaren verschil, verklaren deze stellen zich zeer gelukkig en zonder problemen als gevolg van de generatiekloof. In dit artikel hebben we het over een vrouw en haar jonge partner, die ze omschrijft als de liefde van haar leven.

via The US Sun

Advertisement
alex.michael13/TikTok

alex.michael13/TikTok

Rachel is 48 jaar oud en verklaart zichzelf erg gelukkig naast Alex, die 25 is, dus 23 jonger dan zij. De vrouw legde uit dat ze, voordat ze de jongeman ontmoette, een alleenstaande moeder was die geen relatie wilde. Een man ontmoeten was niet haar bedoeling, maar vanaf het moment dat ze hem ontmoette, veranderden de dingen.

Alex en Rachel zijn al twee jaar samen en hebben de uitdaging door het leeftijdsverschil overwonnen: "Dit soort relatie is voor sterke mensen", zei de vrouw, "je moet er zeker van zijn dat het echt is wat je wilt en dat je partner dat ook wil. 95% van de mensen accepteert ons en is erg blij voor ons."

Er is echter ook een klein percentage dat hun liefdesrelatie bekritiseert: "Soms zijn het degenen die het dichtst bij je staan ​​die het gewoon niet begrijpen. Het meest trieste voor mij is dat het deze mensen niet kan schelen hoe gelukkig je bent."

Advertisement
alex.michael13/TikTok

alex.michael13/TikTok

De twee laten zich in ieder geval niet beïnvloeden door oordelen en blijven genieten van hun relatie, zo blijkt uit verschillende filmpjes die gedeeld werden op TikTok, waar Rachel Alex de liefde van haar leven noemde. De twee houden van reizen en speciale momenten, zoals een vakantie in Cancun waarin Rachel ook een PlayStation5 voor haar Alex kocht en hem een ​​“gelukkige jongen” noemde.

Veel mannen waren het met haar eens en lieten opmerkingen achter als: "Hij leeft het leven waar ik van droom" en "Ik had tot nu toe nooit afgunst gevoeld.”

Ongeacht de leeftijd is het belangrijk dat twee partners dezelfde doelen hebben, dat ze elkaar weten te ondersteunen en de band baseren op oprechte gevoelens, respect en wederzijds vertrouwen. Vind je ook niet? Wat vind je van dit stel?

Advertisement