Ze weigert te babysitten op een feestje, vader wordt woedend: “je moest mijn dochter controleren”

Janine

06 Februari 2023

Ze weigert te babysitten op een feestje, vader wordt woedend: “je moest mijn dochter controleren”
Advertisement

Toezicht houden op kinderen is geen gemakkelijke taak omdat ze vol energie zitten. Het is fysiek moeilijk om ze bij te houden en te allen tijde op ze te letten. Een van de meest complexe gebeurtenissen is tijdens feestjes, wanneer veel kinderen elkaar ontmoeten en elk van hen een andere activiteit wil doen. In die gevallen, vaak als je geen oppas hebt, vraag je de oudste van de kinderen om toezicht te houden op die hele groep kinderen.

De hoofdrolspeelster van het verhaal, moe van het altijd toezicht houden op de kinderen van de gasten, heeft besloten te weigeren op te passen, maar een van de ouders werd woedend op haar omdat ze niet op zijn dochter had gelet. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Reddit

Advertisement

Pexels - Not the actual photo

Hoofdpersoon is een 16-jarig meisje dat samen met haar ouders heel vaak wordt uitgenodigd op de feesten die worden georganiseerd door haar oudere zus, die een jonge zoon heeft. Natuurlijk nemen niet alleen volwassenen deel aan de feesten, maar vooral kinderen, meestal 8-10, ongeveer zes jaar oud.

"Elke keer als ik word uitgenodigd, wordt er van me verwacht dat ik op de kinderen let. Maar ik ben het beu om altijd te moeten babysitten. Ik wil behandeld worden als een volwassene. Elke keer als ik vijf seconden pauze neem, beginnen de ouders me te vragen waar hun kind is. Daarom weigerde ik op het laatste feest om voor de kleintjes te zorgen". Jammer echter dat op diezelfde dag een vader woedend op haar werd omdat ze zijn dochter niet in de gaten had gehouden, die er voor had gekozen om in haar eentje in een beekje te gaan zwemmen.

Pixabay - Not the actual photo

"Een klein meisje vroeg me om haar te vergezellen om in een ondiep beekje in de buurt te spelen. Ik was het beu om toezicht op hen te moeten houden en zei dat ik haar later zou vergezellen. Een paar minuten later vroeg de vader van het kleine meisje, die in het water wilde gaan spelen, me waar zijn dochter was. Dus gingen we haar zoeken, maar we konden haar nergens vinden. Totdat we ontdekten dat ze alleen naar het beekje was gegaan en was gaan zwemmen”.

Toen ze haar vonden, was de vader van het kleine meisje woedend op het meisje en zei dat het allemaal haar schuld was omdat ze op alle kinderen had moeten letten. Moe van de verwijten, antwoordde ze dat als ze naar die feesten gaat, het is om eraan deel te nemen, alsof ze een volwassene is, niet om te babysitten.

Wie heeft volgens jou gelijk?

Advertisement