Hij gaat een container in tijdens het spelen van verstoppertje: 6 dagen later bevind hij zich in een andere staat

Janine

04 Februari 2023

Hij gaat een container in tijdens het spelen van verstoppertje: 6 dagen later bevind hij zich in een andere staat
Advertisement

Kinderen zijn altijd vol energie en proberen op welke manier dan ook plezier te hebben als ze samenzijn. Een van de eenvoudigste spellen ter wereld, maar die altijd grote groepen jonge mensen heeft vermaakt, is verstoppertje spelen. De regels zijn allesbehalve ingewikkeld, een van de deelnemers sluit zijn ogen en begint te tellen, terwijl de anderen zich moeten verstoppen. In dat geval moet je binnen enkele ogenblikken kunnen bedenken wat de beste plek is om naar binnen te sluipen om niet gevonden te worden.

De hoofdrolspeler van het verhaal leek de perfecte schuilplaats te hebben ontdekt. Hij werd namelijk zes dagen later in een andere staat gevonden. Laten we eens kijken hoe dit kon gebeuren.

via India Times

Advertisement

Pexels - Not the actual photo

Een 15-jarige jongen uit Bangladesh genaamd Fahim speelde verstoppertje met zijn vrienden in de havenstad Chittagong. Zodra een van de andere jongens zijn ogen sloot en begon te tellen, begon hij te rennen om de beste plek te vinden, waar niemand hem ooit zou kunnen vinden. Plots zag hij een open container en dacht dat dit de perfecte schuilplaats zou zijn, waar niemand hem zou zoeken. Jammer echter dat hij kort daarna in slaap viel en niet merkte wat er om hem heen gebeurde.

Havenarbeiders sloten de deuren van de container en laadden deze op een commercieel schip met bestemming Maleisië. De jongen werd wakker in een andere staat. Toen de functionarissen van de Maleisische stad Port Klang de container openden, waren ze stomverbaasd, ze hadden nooit verwacht dat ze er iemand in zouden vinden. Fahim sprak de lokale taal niet, dus communiceren met hem was een echte uitdaging, ze probeerden vooral te begrijpen hoe hij daar terecht kwam.

Pexels - Not the actual photo

De jongen legde 3.700 kilometer af en bleef 6 dagen in de container. Later werd hij opgehaald en naar gespecialiseerde voorzieningen gebracht om er zeker van te zijn dat het goed met hem ging, zodat hij naar huis in Bangladesh kon terugkeren. Hopelijk zal hij de volgende keer een betere plek vinden om zich te verstoppen, maar hij heeft het spel zeker gewonnen.

Heb jij ooit een schuilplaats gevonden waarvan je wist dat je nooit gevonden zou worden?

Advertisement