Model voor een site voor volwassenen verdient $630.000 in twee jaar: “nu zal mijn zoon een beter leven hebben”

Janine image
door Janine

08 Februari 2023

Model voor een site voor volwassenen verdient $630.000 in twee jaar: “nu zal mijn zoon een beter leven hebben”
Advertisement

Vanaf het moment dat je ouder wordt, begin je na te denken over de toekomst van je kind en probeer je hem het best mogelijke leven te geven. Om deze reden zijn moeders en vaders vastbesloten om geld opzij te zetten voor de toekomst van hun kleintjes, vooral om ze op een dag, als ze dat willen, hun studie voort te laten zetten door misschien naar de universiteit te gaan.

De hoofdpersoon van het verhaal dat we gaan vertellen, heeft besloten van baan te veranderen en model te worden voor een site voor volwassenen, om haar zoon een beter leven te geven. Haar doel was vooral om voor hem een ​​universiteitsfonds in het leven te roepen. Laten we eens nader bekijken hoe deze beslissing tot stand is gekomen.

via Headtopics

Advertisement

Yesterday might have been the last nice autumn day of 2022. Beautiful 🍁🍁

Pubblicato da Elaina St James su Venerdì 4 novembre 2022

Elaina St James is 55 jaar oud. In haar leven had ze verschillende banen, maar toen ze op 42-jarige leeftijd zwanger werd van haar kind, besloot ze haar baan in de verkoop van consumptiegoederen op te zeggen en op een kantoor te gaan werken. Met haar salaris kon ze goed leven, maar het gaf haar niet de kans om haar toekomst te plannen, vooral die van haar zoon. Dit bracht haar ertoe het idee te overwegen om ondanks haar leeftijd een model te worden voor volwassenen.

"Ik was geen expert op het gebied van sociale media, maar ik koos ervoor om in dit nieuwe avontuur te duiken. Ik opende wat profielen en begon foto's te plaatsen. Plots realiseerde ik me dat ik op deze manier veel meer zou kunnen verdienen dan mijn werk". Na slechts twee maanden model te zijn geworden, zegde ze haar baan op en begon ze zich exclusief aan haar nieuwe activiteit te wijden.

Advertisement
elainaStJames/Instagram

elainaStJames/Instagram

In twee jaar tijd wist ze zo'n 630.000 dollar (585.000 euro) te verdienen, maar bovenal kon ze doen wat ze al meer dan 50 jaar niet meer heeft kunnen doen: op vakantie gaan zonder ergens aan te denken, geld opzij zetten voor haar pensioen, maar bovenal een universiteitsfonds in het leven roepen voor haar zoon, mocht hij ooit ooit verder willen studeren.

"Mijn zoon en ik hebben een geweldige relatie. Hij kent het werk dat ik doe en hij is gewoon blij dat ik gelukkig ben, voor hem is dit het belangrijkste. Ik heb niet het perfecte lichaam. Ik heb de typische moederbuik, maar ik heb ontdekt dat men het leuk vindt dat ik niet perfect ben. Voorlopig ben ik blij met mijn leven, maar ik denk dat ik over een paar jaar zal stoppen met deze baan. Ik zou graag stoppen op mijn 65e”.

Wat vind je van de beslissing van deze vrouw?

Advertisement