Hij reist de wereld rond om zoveel mogelijk vrouwen zwanger te maken: “Ik wil vader worden van 2.500 kinderen”

Janine image
door Janine

11 Februari 2023

Hij reist de wereld rond om zoveel mogelijk vrouwen zwanger te maken: “Ik wil vader worden van 2.500 kinderen”
Advertisement

Ouder worden, zo wordt gezegd, is een van de grootste geneugten van iemands bestaan, omdat men in verbinding komt met een ander leven. Je verandert, je voelt je klaar om alles voor je kleintje te doen. Er zijn mensen die van dit gevoel houden en die het sterke verlangen voelen om een ​​groot gezin te stichten, zozeer zelfs dat ze er na het hebben van één kind meer willen hebben.

Het verhaal gaat dat de koning van Ilion, Priamus, ongeveer 50 kinderen had, de man die de hoofdpersoon van het verhaal is, wil er nog meer hebben, zozeer zelfs dat hij een missie heeft: namelijk de wereld rondreizen met als doel zoveel mogelijk vrouwen zwanger te maken, om vader te kunnen worden van 2.500 kinderen.

via Tyla

Advertisement

Deze man, oorspronkelijk afkomstig uit de Verenigde Staten, heet Joe Donor en heeft besloten een echte missie te beginnen, namelijk de wereld rondreizen met als doel vader te worden van 2.500 kinderen. Voorlopig is zijn doel nog ver weg, want hij is vader geworden van slechts 160 kinderen, verspreid over verschillende staten: Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Singapore, de Filippijnen en Argentinië. De hoofdrolspeler legde zelf uit dat hij niets anders doet dan zichzelf beschikbaar stellen aan degenen die hem willen. Vrouwen nemen contact met hem op via sociale media en hij accepteert elke manier waarop hem wordt aangeboden om vader te worden. Hij vraagt ​​de ontvangers niet om geld, maar alleen om hun reiskosten te betalen.

Advertisement

Today I was happy to meet my first success in Australia, she is a an absolute cutie, and a good eater! If you want my...

Pubblicato da Joe Donor su Martedì 8 ottobre 2019

"Nee, ik dacht aan een precies aantal - legde Joe uit tijdens een interview -, ik zou graag zo'n 2.500 kinderen willen hebben. Ik ben nog niet eens in de buurt van dit getal. Ik heb berekend dat ik gemiddeld zo'n 10 kinderen per jaar heb gekregen. Ik hoop lang te leven, om mijn doel te bereiken. Ik woon nu in het Verenigd Koninkrijk, maar ik ben bereid om overal heen te gaan waar mij gevraagd wordt. Ik ben klaar om de wereld rond te reizen."

Velen hebben zijn houding bekritiseerd, omdat ze menen dat hij gewoon misbruik maakt van vrouwen of gezinnen die een baby willen, terwijl dit voor hem niets meer is dan een spelletje. Onder zijn tegenstanders bevindt zich ook Stephen Paige, een beroemde advocaat-expert op het gebied van familie en vruchtbaarheid, die Joe's manier van handelen fel aanvalt, omdat hij niets anders doet dan profiteren van het verlangen en de hoop voeden van degenen die ten koste van alles moeder willen worden.

Wat denk jij ervan?

Advertisement