Ze bestellen twee koffie bij Starbucks: er wordt uiteindelijk meer dan $4.000 van de rekening afgeschreven

Janine image
door Janine

12 Februari 2023

Ze bestellen twee koffie bij Starbucks: er wordt uiteindelijk meer dan $4.000 van de rekening afgeschreven
Advertisement

's Morgens, voordat je aan de dag begint, is er niets beters dan een heerlijk ontbijt, heel vaak is koffie de meest gebruikelijke drank die je de energie geeft om het hoofd te bieden aan wat komen gaat. Er zijn echter mensen die zichzelf nog meer willen verwennen en besluiten naar een koffiehuis te gaan.

De twee hoofdrolspelers van het verhaal gaan vaak naar Starbucks om samen te ontbijten. Jammer echter dat de laatste keer dat ze daar waren voor twee koppen koffie, er meer dan $4.000 werd afgeschreven. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Fox

Advertisement

Merry Christmas from the ODells 2022! DeeDee O'Dell

Pubblicato da Jesse Odell su Domenica 25 dicembre 2022

Jesse en Deedee O'Dell zijn een stel uit Oklahoma, Verenigde Staten. Voordat ze naar hun werk gaan, besteden ze elke dag een moment voor zichzelf. Om deze reden hebben ze ervoor gekozen om er een gewoonte van te maken om voor het ontbijt naar de Starbucks in de buurt van hun huis te gaan. Elke dag bestellen ze hetzelfde: een Iced Americano en een cappuccino. De kosten bedragen ongeveer 10 dollar, maar de laatste keer dat ze daar ontbeten betaalden ze veel te veel.

Advertisement

Imagine heading to your neighborhood Starbucks to buy two cups of joe for $10, and being charged a tip for over $4,000. “We do give good tips but nothing like that," said Jesse O'Dell.

Pubblicato da FOX23 News su Martedì 7 febbraio 2023

De volgende dag ging Deedee met haar kinderen naar het winkelcentrum. Ze realiseerde zich dat er iets mis was met haar kaart toen de betaling in een winkel werd geweigerd. Op dat moment probeerde het paar snel te achterhalen wat er aan de hand was en ontdekte dat Starbucks hen naast hun bestelling een fooi van $4.4444,44 had aangerekend.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Door een fout had de koffieketen de rekening van Jesse en Deedee leeggehaald, die zodra ze zich realiseerden wat er was gebeurd, probeerden al het geld terug te vorderen.

"We hebben contact opgenomen - legde Jesse uit - met hun klantenservice. Na ongeveer 30 of 40 telefoontjes werden we gecontacteerd door een van hun vertegenwoordigers die ons de situatie uitlegde, maar hij zei vooral dat ze de nieuwe cheques zo snel mogelijk zouden opsturen. Maar we hebben nog steeds niets ontvangen, ik hoop dat ze niet zijn vergeten wat ze hebben gedaan. Door deze fout zijn we genoodzaakt onze vakantie te annuleren. We hopen dat ze ons snel zullen compenseren. Als je naar Starbucks gaat, controleer dan altijd de bon, om zulke dingen te vermijden".

Wat zou jij gedaan hebben?

Advertisement