Ze vindt een chipje met een bijzondere vorm en ontdekt dan dat die 113.000 euro waard was

Janine

26 Februari 2023

Ze vindt een chipje met een bijzondere vorm en ontdekt dan dat die 113.000 euro waard was
Advertisement

Van tijd tot tijd besluiten fabrikanten van snacks om proportionele campagnes uit te voeren om hun product bij iedereen bekend te maken. Vaak verbergen ze een bepaald voorwerp in de verpakkingen en de weinige gelukkigen die erin slagen de verrassing te vinden, krijgen een prijs.

De hoofdpersoon van het verhaal, dat we gaan vertellen, was niet op de hoogte van de wedstrijd en wist niet eens dat de verrassing bestond uit een chipje met een bepaalde vorm en daarom at ze het zonder te aarzelen, toen ze het vond, meteen op. Jammer dat als ze had bewezen dat ze die chip had gevonden ze 113.000 euro had gewonnen. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Mirror

Advertisement

Om mensen aan te moedigen hun producten te kopen, heeft de fabrikant van aardappelchips Walkers besloten een originele wedstrijd te organiseren waarvan de prijs de winnaar heel gelukkig had kunnen maken. Alle deelnemers werden aangemoedigd om chips in de vorm van een hart in hun zakken te zoeken en te vinden. Een wedstrijd waarbij de winnaars 100.000 pond (oftewel zo'n 113.000 euro) hadden kunnen verdienen.

Hoewel het initiatief breed werd verspreid door het bedrijf, was niet iedereen ervan op de hoogte. Vooral Dawn Sagar, een Engelse vrouw die, als ze van de wedstrijd had geweten, de jackpot had kunnen winnen, omdat ze een hartvormige chip vond.

Dawn werkt in een supermarkt. Op een dag tijdens haar dienst kreeg ze trek. Om die reden besloot ze een zakje chips van het merk Walkers te halen. Terwijl ze aan het eten was, vond ze een hartvormige chip in de verpakking. Dit alles amuseerde haar zo dat ze besloot er een foto van te maken en deze per bericht naar haar vrienden te sturen. Deze laatsten, die op de hoogte waren van de wedstrijd, bevalen de vrouw, zodra ze het beeld zagen, het niet op te eten en onmiddellijk contact op te nemen met het bedrijf. Helaas was het al te laat.

Advertisement

Pexels - Not the actual photo

Nadat ze had ontdekt hoeveel de chip die ze net had gegeten waard was, probeerde Dawn het meteen van de positieve kant te bekijken. "Het is niet het einde van de wereld, toch? Het had mijn leven een beetje gelukkiger kunnen maken, maar geld maakt geen verschil. Het maakt niet uit. Nu, elke keer als ik iemand een zakje Walkers geef, zeg ik dat ze moeten controleren of er een hartvormige chip in zit en dat ze die niet moeten opeten".

Ze had veel pech, maar wie weet heeft het lot nog een verrassing voor haar in petto...

Advertisement