Deze man heeft een alternatieve oplossing gevonden om zijn haaruitval te verbergen

Janine image
door Janine

07 Maart 2023

Deze man heeft een alternatieve oplossing gevonden om zijn haaruitval te verbergen
Advertisement

De kunst van het tatoeëren heeft zijn wortels in de geschiedenis, vaak tatoeëerden individuen die tot bepaalde inheemse stammen behoorden specifieke symbolen om rituele en heilige redenen. In de loop van de tijd heeft de tatoeage echter nieuwe nuances gekregen en wordt het steeds populairder. Mensen laten zich tegenwoordig tatoeëren om de meest uiteenlopende redenen: om te proberen een defect of imperfectie van de huid te bedekken, om altijd een symbool te dragen waaraan ze zijn verbonden of gewoon om een ​​mooie afbeelding op hun lichaam te hebben.

De hoofdpersoon van het verhaal, dat we nu gaan vertellen, is altijd gek geweest op zijn haar, zodanig dat hij, toen hij het verloor, besloot een flinke bos op zijn hoofd te tatoeëren, in een poging zijn kaalheid te maskeren. Laten we eens kijken.

via La Prensa Grafica

 Camilo Morales Droguett/YouTube- Screenshot

Camilo Morales Droguett/YouTube- Screenshot

Mensen hebben om de meest uiteenlopende redenen besloten om hun toevlucht te nemen tot de tatoeage, maar bovenal kiezen ze er voor om afbeeldingen op hun huid te tekenen waar ze om geven. Hoogstwaarschijnlijk gaf deze man zoveel om zijn haar dat hij het moment dat het begon uit te vallen vreselijk vond. Daarom begon hij na te denken over hoe hij de situatie kon oplossen. De oplossing was om naar een tattooshop te gaan en een flinke haardos te laten tekenen.

Toen de man zijn studio binnenkwam, bedacht de tatoeëerder om "het ontwerp van een pruik" zo te ontwerpen dat zijn kaalheid gedeeltelijk kon worden gemaskeerd. De artiest was zo trots op zijn werk dat hij opmerkte dat zijn cliënt "de haartransplantatie had kunnen opgeven".

Advertisement
 Camilo Morales Droguett/YouTube- Screenshot

Camilo Morales Droguett/YouTube- Screenshot

Ook de getatoeëerde man was erg blij met het resultaat, op deze manier zal hij nooit onopgemerkt blijven. Het verhaal heeft grote nieuwsgierigheid gewekt bij gebruikers, die tussenbeide kwamen door commentaar te geven op het gebeurde: "zo zal hij nooit tijd verspillen aan het kammen van zijn haar", "ze zullen nooit in de war raken", "het zal altijd netjes zitten", "het enige probleem is dat zijn hoofd het licht blijft weerspiegelen en het is duidelijk dat het slechts een tekening is" of, nogmaals, "naar mijn mening hebben ze goed werk geleverd, het zou een alternatieve oplossing voor een transplantatie kunnen zijn".

Wat vind je van zijn keuze?

Advertisement