Ze beweert dat ze vrijgezel is omdat ze te mooi is: “mannen voelen zich geïntimideerd”

Janine image
door Janine

21 Maart 2023

Ze beweert dat ze vrijgezel is omdat ze te mooi is: “mannen voelen zich geïntimideerd”
Advertisement

Uiterlijk doet vaak niets anders dan verwarren. Te vaak wordt bij het observeren van een persoon aangenomen dat alleen al door naar hem te kijken, we zijn karakter kennen, juist daarom besluit men zich er verder niet in te verdiepen. De fysionomie van een individu weerspiegelt misschien niet zijn essentie, alleen vertrouwen op de buitenkant zou hetzelfde zijn als een boek beoordelen zonder het te lezen. Alleen het innerlijk onthult het ware aspect van een individu.

Het hoofdpersonage van het verhaal, dat we gaan vertellen, beweert vrijgezel te zijn omdat ze te mooi is. Haar uiterlijk intimideert mannen die haar om deze reden niet mee uit vragen. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Independent

hope.schwing/Instagram

hope.schwing/Instagram

Hope Schwing is een 24-jarige vrouw uit Los Angeles, Californië in de Verenigde Staten, bekend op sociale media onder het pseudoniem hope.schwing, die elke dag video's deelt die haar dagelijks leven laten zien. Ondanks dat ze een knappe vrouw is, beweert ze zelf dat ze niet veel partners heeft gehad, maar vooral dat ze niet veel ervaring heeft met daten. Ze heeft zich vaak afgevraagd “waarom” en denkt een antwoord te hebben gevonden.

Ze beweert dat ze onafhankelijk is en geen partner nodig heeft, omdat ze geen behoefte voelt om zich te settelen. Ze merkt echter dat mannen geïntimideerd zijn door haar houding en schoonheid, en vragen haar om deze redenen niet mee uit. Ze besloot haar theorie in een clip uit te drukken.

"Niemand praat over hoe moeilijk het is om letterlijk zo mooi te zijn dat je geen partner kunt hebben. Alle mannen zijn extreem geïntimideerd en bang voor je. Ongelooflijk aantrekkelijk zijn is echt een vloek."

Advertisement
hope.schwing/Instagram

hope.schwing/Instagram

De video bereikte een zeer hoog aantal weergaven, meer dan 3,7 miljoen, maar bovenal waren er veel gebruikers die besloten commentaar te geven, sommigen deden dit om te ironiseren over de situatie, terwijl anderen haar houding bekritiseerden. "Ik begin mezelf ervan te overtuigen dat ik daarom ook vrijgezel ben, bedankt voor de tip", "vind je je houding niet overdreven" of, nogmaals, "je hebt geen relatie gehad omdat jij het waarschijnlijk bent die dat niet wil, geef andere mensen niet de schuld."

Wat denk jij?

Advertisement