Vrouw stopt met het scheren van haar gezicht en laat een baard groeien: haar man verlaat haar

Janine image
door Janine

22 Maart 2023

Vrouw stopt met het scheren van haar gezicht en laat een baard groeien: haar man verlaat haar
Advertisement

Een van de belangrijkste aspecten van ieders bestaan ​​is weten hoe je jezelf kunt accepteren zoals je bent, je essentie verwelkomen. Het is noodzakelijk om jezelf te kennen en jezelf te waarderen, zonder anders te willen zijn. Maar al te vaak zijn we de strengste rechters over onszelf, we proberen te maskeren wat we als onvolkomenheden beschouwen, terwijl ze in werkelijkheid niets meer zijn dan elementen die ons kenmerken en ons uniek maken. Perfectie kent geen ware schoonheid.

De hoofdpersoon van het verhaal heeft besloten zichzelf en haar onvolkomenheden te omarmen. Hierdoor stopte ze met scheren en liet ze het haar op haar gezicht ongestoord groeien. Haar man accepteerde haar beslissing echter niet en verliet haar. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via The Mirror

Mandeep Kaur khalsa/YouTube

Mandeep Kaur khalsa/YouTube

Mandeep Kaur is een 34-jarige Indiase vrouw. Toen ze trouwde, dacht ze de ware liefde te hebben gevonden, een man die haar niet alleen had uitgekozen vanwege haar uiterlijk, maar ook vanwege haar innerlijk. Jammer echter dat toen ze besloot haar ware essentie te omarmen, haar man haar verliet. Ze was simpelweg gestopt met scheren en liet het haar op haar gezicht groeien.

Nadat haar huwelijk was geëindigd, wist ze niet wat ze moest doen. Om deze reden zocht ze haar toevlucht in spiritualiteit. Ze begon een gurdwara, oftewel een plaats van aanbidding, te bezoeken om de grondbeginselen van het geloof te leren. Het is dankzij deze keuze dat ze zichzelf en haar uiterlijk heeft leren accepteren. Jarenlang heeft ze haar baard en snor gemaskeerd, maar nu kan ze ze vrij laten groeien. Ze ging zelfs zo ver dat ze weigerde zich te scheren.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Eerst maskeerde ze zichzelf en haar essentie, maar nu kan het haar niet schelen, ze heeft niet alleen haar ware zelf omarmd, maar bovenal houdt ze van haar nieuwe look. Ze wordt vaak aangezien voor een man, maar dat maakt haar niet uit. Als ze eerder had besloten zich voor een man te scheren, heeft ze nu besloten zichzelf te accepteren en een flinke baard te laten groeien. Het is niet bekend wat de reden is waarom ze gezichtshaar heeft, maar ze is niet de eerste vrouw die haar baard niet scheert en laat groeien.

Een moedige, maar tegelijkertijd moeilijke beslissing. Het duidt ongetwijfeld op een grote standvastigheid. Wat vind jij?

Advertisement