Ze ondergaat een neuscorrectie: “zodat mijn kinderen een mooie neus krijgen”

Janine image
door Janine

23 Maart 2023

Ze ondergaat een neuscorrectie: “zodat mijn kinderen een mooie neus krijgen”
Advertisement

De hedendaagse samenleving besteedt veel aandacht aan het uiterlijk. Precies om deze reden proberen we er altijd perfect uit te zien, onze gebreken op alle mogelijke manieren te elimineren. Inmiddels wordt de weg van de schijn bewandeld, accepteren we onszelf niet meer zoals we zijn, maar hebben we de neiging onvolkomenheden weg te werken of te corrigeren. Al degenen die zich niet op hun gemak voelen met een bepaald deel van het lichaam, zoals een te brede mond of een te uitgesproken neus, hebben de neiging om het te wijzigen in plaats van het te accepteren en ervan te houden.

Het hoofdpersonage van het verhaal, dat we gaan vertellen, heeft besloten een neuscorrectie te ondergaan. Ze deed dit niet om er mooier uit te zien, maar om ervoor te zorgen dat haar kinderen een "mooie neus" konden erven. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Peru21

Advertisement
fioreciminello/Instagram

fioreciminello/Instagram

Fiorella Ciminello, op sociale media bekend onder het pseudoniem fioreciminello, is een meisje dat een video op haar profielen heeft gepubliceerd waarin ze laat zien dat haar neus bedekt is met pleisters. Allemaal vergezeld van het onderschrift: "ik heb een neuscorrectie ondergaan zodat mijn kinderen geboren kunnen worden met een mooie neus". Volgens wat gemeld werd, wilde het meisje wat volgens haar een onvolmaaktheid was, aanpassen om ervoor te zorgen dat haar kinderen het niet zouden erven. Jammer echter dat de genetica zo niet werkt.

Advertisement

Fiore Ciminello publicó el insólito video viral en TikTok, pero decidió luego desactivar los comentarios.

Pubblicato da Perú21.pe su Martedì 21 marzo 2023

Het is niet duidelijk of het doel van de clip ironisch was of niet. Als het doel humoristisch was geweest, begrepen de gebruikers deze nuance zeker niet, aangezien velen op de video hebben gereageerd en beweerden dat het meisje de genetica moest gaan studeren, omdat het enige zekere is dat haar kinderen haar nieuwe neus niet zullen erven.

 fioreciminello/Instagram

fioreciminello/Instagram

Velen hebben haar bekritiseerd, niet zozeer omdat ze haar toevlucht had genomen tot een operatie om haar uiterlijk te veranderen, maar omdat ze had beweerd dat het doel van de neuscorrectie was om haar toekomstige kinderen een mooie neus te geven. Naast de talrijke kritische commentaren zijn er ook mensen die besloten grappen te maken over het incident: "Ik heb mijn haren blond geverfd zodat mijn kinderen ook blond haar zullen hebben" of “ik heb nog nooit een tatoeage late zetten omdat ik niet wil dat mijn kinderen geboren worden met tatoeages".

Wat vind je van het verhaal, denk je dat haar woorden ironisch waren of geloofde ze echt wat ze zei?

Advertisement