Ze bevalt in een opblaaszwembad in haar woonkamer: de baby weegt bijna 6 kilo

Janine image
door Janine

27 Maart 2023

Ze bevalt in een opblaaszwembad in haar woonkamer: de baby weegt bijna 6 kilo
Advertisement

Ouder worden wordt beschreven als een van de grootste geneugten die er is. Op het moment dat een vrouw zwanger wordt, moet ze echter gaan nadenken over tal van details, waaronder de naam en vooral het soort bevalling, van natuurlijk tot keizersnede, zonder de nieuwe praktijken te vergeten die wijdverbreid zijn geworden, zoals bevallen in water.

De hoofdpersoon van het verhaal, dat we zo dadelijk gaan vertellen, koos voor deze laatste manier van bevallen, maar in plaats van in het ziekenhuis deed ze dat liever thuis, uiteraard bijgestaan ​​door specialisten. Wat ze echter niet wist, is dat ze zou bevallen van een meisje van bijna zes kilo. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Yahoo

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Ruth Harvey is een 36-jarige moeder uit Dundonald, Ayrshire, in Schotland, die is bevallen van haar derde dochter, genaamd Tabitha. Deze geboorte heeft een aantal zeer interessante aspecten, namelijk dat de pasgeboren baby bijna zes kilo woog, maar bovenal dat ze geboren is in een zwembad in de woonkamer van het huis.

Ruths eerste twee kinderen, Brody (9) en Ted (6), werden in het ziekenhuis geboren, maar voor haar derde wilde ze iets anders. Om deze reden besloot ze een geboortebad in de woonkamer te plaatsen.

Advertisement

One of the UK's biggest babies has been born - weighing nearly 13lbs. Mum-of-three Ruth Harvey, 36, welcomed newborn...

Pubblicato da KentLive su Giovedì 23 marzo 2023

Tijdens deze reis werd de vrouw bijgestaan ​​en ondersteund door haar partner Eddie Gillan, 44 jaar, en door een team van verloskundigen. Toen de baby werd geboren, woog ze veel meer dan normaal, het meisje woog namelijk ongeveer 6 kg. De specialisten beweerden dat ze nog nooit zo'n grote baby hadden gezien.

Studio Sarah Lou/Flickr - Not the actual photo

Studio Sarah Lou/Flickr - Not the actual photo

"Mijn andere twee baby's wogen meer dan 4 kg en een 4,5 kg. We weten dat het team van verloskundigen nog nooit zo'n grote pasgeboren baby heeft gezien. Je kunt je niet voorstellen dat het baren van een baby van dat formaat een prettige ervaring zou zijn, maar dat was het wel. We waren allebei ontspannen en ik weet zeker dat het huis een doorslaggevende rol speelde, het maakte ons rustiger".

Hoewel Tabitha behoorlijk groot is, is het niet de grootste pasgeborene in het Verenigd Koninkrijk. Het record staat op naam van Guy Carr die bij de geboorte 7,03 kilogram woog.

Wat vind je van dit verhaal, zou je ooit dezelfde keuze hebben gemaakt?

Advertisement