Ze zoekt een “dubbelganger” van zichzelf en stelt haar voor aan haar man om hun huwelijk te redden

Janine image
door Janine

03 April 2023

Ze zoekt een “dubbelganger” van zichzelf en stelt haar voor aan haar man om hun huwelijk te redden
Advertisement

Veel paren, vooral na een lange tijd samen, kunnen “crisisperiodes” doormaken, waarin meer ruzies dan normaal plaatsvinden of verveling de overhand begint te krijgen. Wat te doen op zo’n moment? Sommigen besluiten elkaar te verlaten en andere wegen in te slaan, in de overtuiging dat er niets meer te redden valt en dat de relatie op natuurlijke wijze is afgelopen, terwijl anderen hard proberen de relatie nieuw leven in te blazen en het verloren enthousiasme terug te vinden. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, van samen op vakantie gaan tot het delen van hobby's, maar een vrouw heeft iedereen verbaasd met het ongelooflijke idee dat ze vond om haar man weer gelukkig te maken: hem een ​​“dubbelganger” geven.

via New York Post

Advertisement
they_call_me_bq/Instagram

they_call_me_bq/Instagram

Tehmeena Quintana, uit Long Island, New York, werd overmand door wanhoop toen haar man, Bryant Quintana, bekende dat hij haar had bedrogen, slechts 3 jaar na hun huwelijk. Ze wilde hem echter niet kwijt en om dat te voorkomen dacht ze dat de oplossing zou kunnen zijn om hem een ​​open relatie te laten hebben. Een keuze die verschillende koppels maken, door zichzelf toe te staan ​​om andere mensen buiten hun verbintenis te ontmoeten, maar Tehmeena ging verder: ze zocht zelf de vrouw om aan haar man te presenteren en de kandidaat had een fundamentele vereiste moeten hebben, namelijk esthetisch hetzelfde zijn aan haar.

"Bryant is in het verleden niet trouw geweest. Ik denk dat als je met een man bent, je moet doen wat nodig is om hem een ​​goed gevoel te geven”, zei ze. “Ik wil het voor de rest van mijn leven. Wat hij ook wil en hem gelukkig maakt, ik zal het hem geven."

Advertisement

Dus wendde de vrouw zich tot sociale media om iemand te vinden die identiek was aan haar. "Ik voelde me onzeker toen ik op zoek was naar een derde persoon, maar ik wist dat dit Bryants aandacht op mij zou houden. Ik was op zoek naar een meisje dat op mij leek, omdat hij haar leuk zou vinden." Tehmeena's zoektocht eindigde toen ze Kyrah Johnson tegen het lijf liep, een Australisch model, die dolenthousiast was om deel uit te maken van hen als stel en zich bij haar voegde in New York om haar te ontmoeten. Vanaf dat moment ontstond er een sterke vriendschap die ertoe leidde dat de drie een familie werden en alles deelden.

"Als we in het openbaar uitgaan, wordt ons altijd gevraagd of we zussen of tweelingen zijn!" zei Kyrah, die zich kleedt als Tehmeena om hun ongelooflijke gelijkenis te accentueren. En Bryant? Hij verklaart volledig tevreden te zijn met de nieuwe situatie, die hem zal weerhouden van het zoeken naar buitenechtelijke affaires.

Wat vind je van de oplossing van zijn vrouw?

Advertisement