Buschauffeur verdwaalt op zijn eerste werkdag met passagiers aan boord

Janine image
door Janine

31 Maart 2023

Buschauffeur verdwaalt op zijn eerste werkdag met passagiers aan boord
Advertisement

Op de eerste werkdag is het normaal dat je je gedesoriënteerd en een beetje angstig voelt: een nieuwe omgeving, mensen die je zult ontmoeten en taken die je moet leren, zouden iedereen zich gespannen laten voelen. Als de gelukkigsten erin slagen om de eerste dag zonder bijzondere problemen door te komen, lopen anderen tegen kleine problemen aan die ze nauwelijks in hun eentje kunnen oplossen. Iets soortgelijks overkwam de buschauffeur die populair werd op sociale media nadat hij verdwaalde met meerdere passagiers aan boord, niet op de hoogte van de te nemen route. Laten we kijken wat er gebeurde.

via El Universal

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

De man verscheen op zijn eerste werkdag en stapte in de bus die hij tot het einde van zijn dienst zou rijden. Jammer echter dat hij de route die hij moest nemen niet kende en verdwaalde met alle passagiers aan boord. Sommigen van hen beseften wat er gebeurde, filmden het moment en deelden het op sociale media. De bestuurder leek in feite verdwaald, vastbesloten om doelloos te rijden en niet in staat om zich te oriënteren.

De passagiers van hun kant toonden zich echter solidair met de arme chauffeur, gaven hem instructies en hielpen hem de te volgen route te vinden door hem de juiste aanwijzingen te geven. De gebruiker die de scène filmde vergezelde de clip, die al snel het web rondging, met de woorden: "De chauffeur op zijn eerste werkdag."

Advertisement
Pxhere-Not the actual photo

Pxhere-Not the actual photo

Het delen werd niet alleen gewaardeerd om zijn ironie, want alles liep goed af voor de OV-medewerker, maar de gebruikers onderstreepten vooral het grote inlevingsvermogen van de aanwezigen: in plaats van ongeduldig te worden of zijn superieuren te wijzen op de incompetentie van de chauffeur, begrepen ze de situatie en besloten hem een ​​handje te helpen, waarmee ze aantoonden dat eenheid macht maakt.

"Wat mooi dat ze je helpen, ik wou dat we altijd zo waren als we iemand in moeilijkheden zien", schreef iemand, terwijl anderen toevoegden: "Het gebeurt! Ik heb ooit iemand moeten helpen omdat ze de route niet kenden" en "het is geweldig dat je empathische mensen hebt gevonden." De houding van de passagiers lijkt daarom niet zo vanzelfsprekend voor buitenstaanders.

Wat zou jij hebben gedaan op de bestuurdersstoel? Zou je om hulp hebben gevraagd of hebben geprobeerd een oplossing te vinden zonder te onthullen wat er aan de hand was? De man ontmoette de juiste mensen op zijn eerste dag als chauffeur, wat een goed voorteken zou kunnen zijn voor zijn toekomstige carrière.

Advertisement