Haar man klaagt haar aan omdat ze de lunch niet heeft klaargemaakt en het huis heeft verwaarloosd: ze wordt gearresteerd

Janine image
door Janine

07 Mei 2023

Haar man klaagt haar aan omdat ze de lunch niet heeft klaargemaakt en het huis heeft verwaarloosd: ze wordt gearresteerd
Advertisement

De zorg voor het huis en de echtgenoot is voor sommige vrouwen een taak die ze met veel plezier uitvoeren. Anderen daarentegen vinden het juist dat huishoudelijke taken gelijkelijk worden verdeeld tussen de partners, die samen moeten werken door te koken, schoonmaken en al het andere te doen. Hoe dan ook, een maaltijd bereiden voor het hele gezin is geen puur vrouwelijke taak, ondanks het absurde verhaal dat we gaan vertellen: een Mexicaanse vrouw werd geboeid omdat ze weigerde haar partner een lunch te serveren. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Excelsior

Advertisement

¡¡¡ECHAME LONCHE!!! MUJER A LA CARCEL…POR NO ECHAR LONCHE AL MARIDO Lina N de 45 años fue denunciada por su pareja...

Pubblicato da Piedras Negras en Red su Lunedì 1 maggio 2023

In Acuña, Coahuila, in de staat Mexico, werd een vrouw genaamd Lina, 45 jaar, gearresteerd nadat haar man, Gerardo, een klacht tegen haar had ingediend en beweerde dat hij het slachtoffer was van "huiselijk geweld". De vrouw weigerde namelijk de lunch voor hem te bereiden en de gebruikelijke huishoudelijke taken uit te voeren.

Zo werd Lina N. geboeid en uit haar huis begeleid door een officier van de plaatselijke recherche, die ervan werd beschuldigd nalatig te zijn geweest jegens haar partner.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Gerardo legde in zijn klacht uit dat hij geen lunch had gekregen, naast het feit dat zijn vrouw de huishoudelijke taken niet deed, hoewel de rolverdeling in dit opzicht, oorspronkelijk vastgesteld door het paar, niet duidelijk is. “Ze geeft me niet te eten, ze wast mijn kleren niet en ze strijkt niet."

Bovendien wees de man erop dat Lina verschillende keren haar voornemen zou hebben herhaald om hem te verlaten om een ​​betere partner te zoeken dan hij, een feit dat hem er uiteindelijk toe moet hebben aangezet wraak te nemen voor haar gedrag in plaats van te proberen dingen op te lossen.

Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Het nieuws deed prompt de ronde op het web en wekte de verbazing van de gebruikers: het is in feite heel gewoon om nieuws te vinden over huiselijke problemen die door vrouwen worden gemeld, maar het is veel minder gebruikelijk om dit soort gevallen te lezen, waar mannen de rol van benadeelde partij spelen.

Afgezien van de affaire in kwestie, waarin niet duidelijk is wat de afspraken tussen de partijen waren en waarom Lina heeft besloten haar man te 'verwaarlozen', komt het zelden voor dat een man dergelijk nieuws openbaar maakt, vaak uit schaamte. De episode heeft in ieder geval tot veel verbijstering geleid: het lijkt nogal absurd dat de vermeende tekortkomingen van de vrouw in feite hebben geleid tot haar arrestatie alsof ze een crimineel was.

Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement