Ze wint de loterij met de nummers die haar zus had gedroomd: dit zijn de details van de droom die een “voorbode” bleek

Janine image
door Janine

21 Mei 2023

Ze wint de loterij met de nummers die haar zus had gedroomd: dit zijn de details van de droom die een “voorbode” bleek
Advertisement

De loterij winnen is een ambitie van velen, die sporadisch of vaak hun geluk beproeven door een lot te kopen. De nummerkeuze is geheel persoonlijk: een belangrijke datum, een jubileum, een voorkeur, intuïtie of een bepaalde droom. Velen spelen in feite meestal de nummers die ze zich herinneren als ze wakker worden, na een droomervaring, in het vertrouwen dat het de winnende zijn. Het is natuurlijk helemaal niet vanzelfsprekend dat dit echt het geval is, maar toch is een Amerikaanse vrouw hierin geslaagd. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Daily Voice

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Het verhaal speelde zich af in Amerika, om precies te zijn in een klein stadje in Maryland, Cockeysville, met ongeveer 20.000 inwoners. Hier besloot een 68-jarige vrouw haar geluk te beproeven na een droom van haar zus, die over de 'geziene' cijfers tijdens de nacht had verteld. De droom bleek een echte bron van inkomsten te zijn, want de vrouw won de jackpot van $25.000, wat neerkomt op ongeveer €24.500. Een bedrag dat verre van exorbitant is, maar waar de verbaasde speelster zeker blij mee was.

De vrouw kocht jarenlang loten, waarbij ze vaak nummers koos die haar in een droom verschenen, zoals veel mensen doen, maar zonder ooit iets te winnen. Op een gegeven moment besloot ze echter haar geluk op de proef te stellen door haar methode te veranderen: toen haar zus onthulde dat ze had gedroomd over een bus met de nummers '23815' erop, dacht ze geen twee keer na en haastte ze zich om ze te gebruiken in de volgende trekking. Ze kocht een kaartje van 50 cent en wachtte hoopvol op de uitkomst.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

"Toen ik zag dat al mijn nummers getrokken waren, kon ik het niet geloven", verklaarde ze later met dromerige ogen. Wat gaat ze nu doen met haar kleine buit? Ze vertelde dat ze het zal gebruiken om haar onkosten te dekken. Een van haar doelen is natuurlijk ook om haar zus te belonen, zonder wie deze overwinning niet mogelijk zou zijn geweest. Na talloze pogingen en geïnvesteerde tijd heeft het rad van fortuin haar eindelijk toegelachen.

Denk je dat er zogenaamde 'vooruitziende dromen' zijn of was het gewoon toeval? Heb je ooit nummers gespeeld die je in je slaap had gezien?

Advertisement