Ze doet al jaren gel op haar nagels: ze kan haar handen bijna niet meer bewegen

Janine image
door Janine

16 Mei 2023

Ze doet al jaren gel op haar nagels: ze kan haar handen bijna niet meer bewegen
Advertisement

In de hedendaagse samenleving is uiterlijk een van de fundamentele aspecten, elk individu probeert zich altijd perfect, altijd onberispelijk te tonen, en persoonlijke verzorging past in deze nieuwe cultuur van uiterlijkheid. Er zijn veel mensen die proberen perfect de deur uit te gaan met het juiste kapsel, goed verzorgde handen en de juiste kleding voor de gelegenheid.

De hoofdpersoon van het verhaal, dat we nu gaan vertellen, heeft er altijd van gehouden om er onberispelijk uit te zien, ze wilde vooral dat haar nagels perfect waren. Jammer echter dat na vele jaren van manicure, het moment is aangebroken waarop ze haar handen nauwelijks meer kan bewegen. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via The Mirror

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Lisa Dewey is een 36-jarige moeder uit Pattishall in Northamptonshire (Engeland), die er altijd van hield er verzorgd uit te zien. Om deze reden bracht ze veel tijd door bij de schoonheidsspecialiste om haar nagels te verzorgen. Na jaren zonder problemen te hebben gehad, merkte dat ze niet eens haar handen kon sluiten vanwege een vermoedelijke allergische reactie op een gelnagel.

Het gebeurde allemaal plotseling, na een behandeling raakten de nagels van de vrouw ontstoken en begonnen ze af te vallen. Ze schrok, aarzelde niet en nam onmiddellijk contact op met haar arts. Deze laatste denkt dat alles te wijten is aan een bacteriële infectie. Nu laat deze aandoening haar echter niet eens toe om de eenvoudigste handelingen uit te voeren, maar bovenal is ze bang haar baan bij een schoonmaakbedrijf op te moeten geven. Hoewel de ontvangen behandeling niet anders is dan die van voorgaande jaren, waren de gevolgen dit keer ernstig en alarmerend, en om deze redenen begon ze een kuur te volgen.

Advertisement
Lisa Dewey/Facebbok

Lisa Dewey/Facebbok

"Ik had nooit - vertelde de vrouw - zoiets verwacht. Het gebeurde allemaal plotseling, mijn nagels begonnen heel gemakkelijk los te laten, ik was bang om een ​​vinger te verliezen. Ik kan geen handen schudden. Ik was zelfs bang om het gebruik van mijn vingers helemaal te verliezen toen ik blauwe plekken zag verschijnen, maar gelukkig is dit niet het geval. Voordat met behandelingen wordt begonnen, moeten mensen zeker weten wat ze doen, anders lopen ze het risico in dezelfde situatie als ik te komen."

Wat vind je hier van?

Advertisement