Model van Onlyfans is geschokt als ze ontdekt dat een familielid haar grootste klant is

Janine image
door Janine

22 Mei 2023

Model van Onlyfans is geschokt als ze ontdekt dat een familielid haar grootste klant is
Advertisement

De hedendaagse tijd is gebaseerd op uiterlijk, in feite is een van de fundamentele aspecten dat je er altijd perfect uitziet. Juist in deze maatschappij die uitsluitend kijkt naar en stilstaat bij hoe men zich laat zien, heeft social media een fundamentele rol gekregen, waarin iedereen zichzelf voorstelt en beschrijft door middel van beelden. Juist om deze redenen is Onlyfans, een platform voor volwassenen, steeds populairder geworden, waar je je foto's kunt publiceren en iedereen die wil ze kan kopen.

De hoofdpersoon van het verhaal is een model voor volwassenen dat geschokt was toen ze ontdekte dat haar grootste klant haar stiefvader was. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via New York Post

Advertisement

Taila, een Australisch meisje, bekend op sociale media onder het pseudoniem tailamaddison, heeft besloten model te worden voor een site voor volwassenen, om wat geld te verdienen, om haar eigen autonomie te hebben. Jammer echter dat ze ontdekte dat er onder haar verschillende cliënten één was die ze heel goed kende, namelijk haar stiefvader. Zodra ze dit wist, besloot ze een clip op haar profielen te publiceren waarin ze alles uitlegde wat er was gebeurd.

"Ik heb het huwelijk van mijn moeder verpest, ik wilde hier niets over vertellen, maar ik ben geschokt en moet mijn hart luchten. Toen ik begon te werken als model voor een site voor volwassenen, had ik vanaf het begin een zeer loyale klant elke die elke foto kocht. We spraken elke dag en hij deed persoonlijke verzoeken”.

Advertisement

Alles verliep vlot, het meisje zette haar werk voort zonder te beseffen wie haar grootste supporter was. Binnen twee maanden had die gebruiker meer dan $2.000 (ongeveer €1.800) uitgegeven. Om deze reden besloot het platform haar te informeren dat de klant, die veel geld uitgaf om haar foto's te kopen, een van haar telefonische contacten was.

"Zodra ik te horen kreeg dat ik deze gebruiker zeker kende, vroeg ik me meteen af ​​wie het zou kunnen zijn. In korte tijd kon ik het terugbrengen tot zes mensen, en een van hen was mijn stiefvader. Dus ik schreef hem en hij antwoordde meteen dat hij graag met me wilde praten. Toen hij echter bekende, vertelde ik het aan mijn moeder die onmiddellijk van hem af wilde”.

Wat vind je hiervan?

Advertisement