Iemand heeft een kuil gedicht nadat de weg wekenlang was afgesloten: gezocht door de politie

Janine image
door Janine

23 Mei 2023

Iemand heeft een kuil gedicht nadat de weg wekenlang was afgesloten: gezocht door de politie
Advertisement

Het wegdek is een van die dingen die constant aan de elementen worden blootgesteld, het moet bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Van tijd tot tijd komt het echter voor dat water in het asfalt kan infiltreren en onherstelbare schade kan veroorzaken, oftewel gaten waardoor automobilisten niet kunnen passeren. Dit leidt tot het moeten afsluiten van de weg en het aanvragen van structurele ingrepen die het verkeer kunnen ontlasten. Maar al te vaak komt het voor dat er vertraging optreedt in de aanpassingen en de wegen dagenlang afgesloten blijven.

De hoofdpersoon van het verhaal, een automobilist, heeft besloten een gat te bedekken en te dichten met cement. Jammer, dat hij vanwege dit gebaar gezocht wordt door de politie. De getuigen besloten echter de burger te verdedigen door geen informatie aan de politie te geven. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via The Mirror

Advertisement
Hawaii Volcanoes National Park/Flickr - Not the actual photo

Hawaii Volcanoes National Park/Flickr - Not the actual photo

Slecht weer veroorzaakt tal van verstoringen in het wegdek zoals men goed weet in de stad Lostwithiel, in Cornwall (Verenigd Koninkrijk), waar de regen een echte kloof in de weg veroorzaakte, een gat van ongeveer 3 meter breed, wat de autoriteiten ertoe bracht de weg af te sluiten en de doorgang van auto's te voorkomen. Een mysterieuze automobilist, waarschijnlijk moe van het omzeilen van het obstakel, heeft besloten actief in te grijpen. Sterker nog, op een moment dat hij dacht dat niemand hem zou zien, ging hij naar het gat en bedekte het met cement.

Toen de autoriteiten zich realiseerden wat er was gebeurd, besloten ze in te grijpen en betonnen blokken achter te laten, waarbij ze beweerden dat het werk zonder toestemming was gedaan en ze drongen er bij de gemeenschap op aan de verantwoordelijke persoon te identificeren. De buurtbewoners, die de automobilist omschrijven als een mysterieuze held, verzetten zich echter tegen de verzoeken van de politie, want dankzij hem was de weg weer begaanbaar geworden.

Advertisement

Een van de bewoners beweerde te weten wie het was, maar zou nooit zijn naam noemen: “ik weet wie het is, het was een heel mooi gebaar wat hij maakte. Hij deed het uit de goedheid van zijn hart omdat de wegafsluiting een serieuze impact op de mensen had. Ik ben benieuwd waarom ze willen weten wie het heeft gerepareerd. Ik begrijp niet waarom ze iemand moeten straffen die een goede daad heeft gedaan.'

Wat vind jij?

Advertisement