Een passagier filmt een man die de vleugel van het vliegtuig repareert met ducttape (+VIDEO)

Janine image
door Janine

31 Mei 2023

Een passagier filmt een man die de vleugel van het vliegtuig repareert met ducttape (+VIDEO)
Advertisement

Een van de meest gebruikte middelen wanneer er lange reizen moeten worden gemaakt, is het vliegtuig, waarmee in korte tijd afstanden kunnen worden verkort die anders onoverbrugbaar zouden zijn. Het vliegtuig is echter een luchtvoertuig en vliegt daarom zwevend boven de grond, wat veel mensen ongerust zou kunnen maken, omdat het als onveilig wordt beschouwd. Om deze reden proberen degenen die bang zijn om te vliegen zich te kalmeren, misschien door diep adem te halen of door te proberen zo snel mogelijk in slaap te vallen om niet te beseffen waar ze zijn.

De passagiers van dit vliegtuig voelden zich ongetwijfeld niet veilig toen ze zagen hoe een van de medewerkers de vleugel van het vliegtuig repareerde met ducttape. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via myhoneysmacks4867/YouTube

Advertisement
myhoneysmacks4867/YouTube

myhoneysmacks4867/YouTube

Onder de passagiers op de vlucht bevond zich ook de Influencer, bekend onder het pseudoniem myhoneysmacks, die nadat ze haar plek had gevonden en op haar stoel was gaan zitten, terwijl ze wachtte tot het vliegtuig vertrok, begon rond te kijken, de andere reizigers te bestuderen om zo nu en dan een blik te werpen uit het raam. Maar net toen ze observeerde wat er buiten het voertuig gebeurde, trok een detail haar aandacht: een van de medewerkers van de luchthaven was ducttape op de vleugel aan het plakken.

Advertisement
myhoneysmacks4867/YouTube

myhoneysmacks4867/YouTube

Zodra ze besefte wat er aan de hand was, besloot ze de telefoon te pakken en alles te registreren. Tijdens het filmpje is de vrouw te horen die naast uitlegde over wat er in de video te zien was, ook verklaarde niet meer te reizen met de maatschappij "Spirit".

"Dit is precies de reden waarom ik niet meer met Spirit zal vliegen. Het kan me niet schelen of het speciale luchtvaarttape is of wat dan ook, ik vertrouw het niet. Op deze manier schade herstellen vlak voor vertrek, met de passagiers al aan boord, is niet correct, maar het zou vooral kunnen afschrikken, ik raad het af om zoiets te doen".

De video kreeg een zeer hoog aantal views, zodanig dat zelfs de medewerkers tussenbeide kwamen om het nut van die actie uit te leggen. In feite is ducttape het beste hulpmiddel om een ​​vliegtuig te repareren, vooral omdat het gemaakt is van een materiaal dat bestand is tegen windsnelheden tot 1000 km/u en extreme atmosferische veranderingen.

Wat zou jij hebben gedaan als je een van de passagiers was?

Advertisement