Ze verkoopt flesjes met haar speeksel: klanten geven duizelingwekkende bedragen uit

Janine image
door Janine

30 Mei 2023

Ze verkoopt flesjes met haar speeksel: klanten geven duizelingwekkende bedragen uit
Advertisement

De hedendaagse wereld is gebaseerd op uiterlijkheden en juist om deze reden hebben sociale netwerken zich hand in hand met de samenleving verspreid, tools die gebaseerd zijn op afbeeldingen, waarmee je ook beroemd kunt worden en geld kunt verdienen. Er zijn zelfs mensen die hun passie voor het maken van foto's omzetten in een beroep en deze activiteit vervolgens uitvoeren. Een van de sites waarmee je dit allemaal kunt doen, is OnlyFans. Een sociaal netwerk waarmee je je fotografische diensten kunt verkopen aan iedereen die ze wil aanschaffen.

Het hoofdpersonage van het verhaal heeft besloten model te worden voor een site voor volwassenen en gaat zelfs zo ver dat ze flessen met haar speeksel verkoopt. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via The Mirror

Advertisement

Latiesha Jones is een 22-jarige vrouw die er altijd van heeft gedroomd om arts te worden. Om deze reden werkte ze hard om haar droom te verwezenlijken. Toen ze oud genoeg was om naar de universiteit te gaan, koos ze voor biomedische wetenschappen. In de tussentijd was ze om haar studie te betalen in een supermarkt gaan werken, maar haar leven veranderde toen ze besefte dat ze dankzij haar uiterlijk geld zou kunnen verdienen.

Alles kreeg een andere wending toen ze ontdekte dat mensen bereid waren om kleine flesjes met haar speeksel te kopen, maar ook haar teennagels en de lakens waarin ze sliep. Deze personen betalen haar, afhankelijk van het product, van £1.500 tot £3.000 (€1.700 tot €3.500). Zodra ze deze kans zag, zegde ze haar baan en de universiteit op.

Advertisement

"Ik begon op OnlyFans te werken en daardoor kreeg ik vreemde verzoeken. Ik deed veel onderzoek en verdiepte me in de branche om tegemoet te komen aan de ongebruikelijke verzoeken die ik kreeg. Toen ik voor het eerst werd gevraagd om een ​​flesje van mijn speeksel, dacht ik dat het een grap was en dat het niet serieus kon zijn totdat ik besefte dat het dat wel was, en dat mensen bereid zouden zijn veel te betalen. Door deze flesjes te verkopen slaagde ik erin om veel geld te verdienen, ik kon iedereen de schulden betalen die ik had en zelfs een huis kopen”.

Wat vind jij hiervan?

Advertisement