Super vruchtbare moeder ontdekt dat ze zwanger is terwijl ze al een dochter verwacht

Janine image
door Janine

28 Mei 2023

Super vruchtbare moeder ontdekt dat ze zwanger is terwijl ze al een dochter verwacht
Advertisement

Er wordt gezegd dat ouder worden een van de grootste geneugten is die er is, maar er moet ook rekening mee worden gehouden dat dit een rol vol verantwoordelijkheid is. Je moet voor een ander zorgen, wetende dat een groot deel van je leven aan hem of haar zal worden opgedragen. Het lijdt echter geen twijfel dat deze stap voor bezorgdheid kan zorgen, niet alleen voor de gevolgen die zullen ontstaan. De aandacht is vooral gericht op de negen maanden voorafgaand aan de bevalling. Je hoopt dat alles goed gaat.

De moeder, protagonist van het verhaal, hoopte in feite dat haar zwangerschap goed zou verlopen. Ze kreeg helaas wat last van kwaaltjes. Ze begreep niet wat het was totdat ze erachter kwam dat ze weer zwanger was geworden, terwijl ze al een baby verwachtte. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via The Mirror

Advertisement
johnwilliamsphd/Flickr - Not the actual photo

johnwilliamsphd/Flickr - Not the actual photo

Sophie Small is een 34-jarige moeder die al een kind had, de 6-jarige Oscar, toen ze erachter kwam dat ze een meisje verwachtte. Toen ze het nieuws hoorde, werd ze overspoeld door een enorme vreugde. In het begin leek alles goed te gaan, tot de zwangerschap plotseling complicatie kreeg. Het was niet duidelijk wat er aan de hand was. Pas na verschillende controles begreep ze dat ze twee meisjes samen verwachtte, maar de een werd 28 dagen na de ander verwekt.

Advertisement

IncredibleđŸ˜±

Pubblicato da The Mirror su LunedÏ 22 maggio 2023

Het meest opvallende aspect was toen de twee meisjes, Holly en Darcy, werden geboren, omdat ze een verschillend gewicht hadden, de ene was veel groter en zwaarder dan de andere. Zelfs de artsen hadden moeite om een ​​reden te vinden. Sophie had de twee meisjes ongeveer een maand na elkaar verwekt. Hoewel het een zeldzaam fenomeen is, is dit allemaal mogelijk en staat het bekend als super vruchtbaarheid.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Toen ik mijn eerste baby verwekte, wist ik meteen dat ik zwanger was vanwege de hoofdpijn, maar ik twijfelde er ook aan dat ik dat misschien niet zou zijn, dus we bleven het proberen. Nadat ik Darcy had verwekt, werd ik in het ziekenhuis opgenomen. Ik verwachtte twee meisjes, ze groeiden in verschillende stadia, maar we wisten het niet. Ze begrepen niet waarom ik zo ziek was. Ik deed een echo en ze legden me uit dat ik een tweeling verwachtte, maar de één was groter dan de ander. Het leek erop dat er iets mis was. Ze konden niet achterhalen waarom de ene van de twee groter was dan de andere. Toen ze werden geboren, was er een verschil in groei tussen de twee, en na verdere analyse beseften de artsen dat ze vier weken na elkaar waren verwekt."

Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement